Curajul unui nou început de Lexi Blake

Curajul unui nou început, de Lexi Blake – Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Curajul unui nou început

Autor: Lexi Blake

Seria Butterfly Bayou

Colecția Cărți Romantice iulie 2021

Editura Lira/Litera

Curajul unui nou început de Lexi Blake romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 02.07.2021

   Viața în Dallas ia o întorsătură tragică pentru Lila Daley, asistentă la Urgențe într-un mare spital, în clipa în care își pierde cea mai bună prietenă și colegă. Simțind nevoia să o ia de la capăt, undeva departe de locul ce îi stârnește amintiri dureroase, ea se retrage în Papillon, Louisiana, genul de orășel în care nu se gândea că ar avea ce să caute. Deși este hotărâtă să se ocupe de singurul dispensar din oraș și să le ofere locuitorilor serviciile medicale de care au nevoie, integrarea în această comunitate ușor excentrică se dovedește mai dificilă decât și-a imaginat.
  Ca tată singur, șeriful Armie LaVigne este bine ancorat în rutina sa zilnică. Însă noua asistentă reușește să îi dea toată ordinea ‒ și viața ‒ peste cap. În scurt timp, Armie devine conștient de faptul că superba Lila este femeia potrivită pentru el și își pune în minte să îi câștige inima.
Însă când trecutul le amenință relația ce abia se înfiripează, Armie se vede nevoit să hotărască dacă are curajul să aibă suficientă încredere în Lila încât să găsească împreună acea fericire „până la adânci bătrâneți“.
  Veți citi întreaga poveste în romanul CURAJUL UNUI NOU ÎNCEPUT, de Lexi Blake, o nouă autoare și primul volum al seriei „Butterfly Bayou“. De vineri la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.