Vertigo - Katharine McGee - Editura Epica

Vertigo – Katharine McGee – Editura Epica

Colecția: EpicWave

Data apariției: mai 2019

Editura: Epica

Titlu original: The Dazzling Heights. The Thousandth Floor, Book 2

Pagini: 464

Continuarea bestseller-ului Etajul o mie.

SECRETE AMETIȚOARE ȘI PASIUNI NEAȘTEPTATE ÎN NEW YORKUL ANULUI 2118.

Să locuiești la ultimul etaj nu-ți aduce automat fericirea.

În 2118, New York-ul este un uluitor oraș pe verticală, un superturn cu o mie de etaje. Printre lux și tehnologie avansată, cinci absolvenți au secrete primejdioase.

Într-o lume aflată la înalțimi amețitoare, cel mai mic pas greșit atrage după sine o cădere catastrofală.

Fiindcă bogătașii au ambiții care nu cunosc limite, uneori nu se dau în lături de la nimic pentru a-și îndeplini dorințele. Dar și oamenii mai puțin norocoși știu să lupte ca să-și găsească un loc sub soare, iar câteodată se întâmplă ca locuitorii etajelor superioare ale Turnului să le cadă victime.

Plină de povești de dragoste, gelozie, modă și înalta tehnologie parcă desprinsă din viitor, cartea lui McGee oferă atât de multă acțiune și divertisment, încât își captivează pe loc cititorii. – PUBLISHERS WEEKLY
O carte construită inteligent. Cititorii care adoră să descopere secrete scandaloase își vor depăși cu mult ora de culcare. – BOOKLIST

Vertiginos și distractiv. Având numeroase momente palpitante în fiecare capitol și multă acțiune, romanul acesta e ideal pentru o lectură pe plajă. – BOOKLIST ONLINE

Fragment din cartea “Vertigo” Katharine McGee:

“Deodată, reprezentantul Universității Stanford urcă pe scenă și își drese vocea. Fără să gândească, Watt țâșni în picioare, înjurând în timp ce ieșea din sală, împiedicându-se de rândul de scaune. Pe bune? îi șopti Cynthia când el se urcă peste ea, dar lui Watt nu îi pasă. Trebuia să stea de vorbă cu Vivian și, oricum, Universitatea Stanford era a doua pe lista lui de opțiuni.

Dădu buzna pe ușile duble din spatele sălii, ignorând privirile care se întorceau acuzator spre el, și coti în fugă spre ieșirea din școală.
– Domnișoară Marsh! Așteptați!
Femeia se opri, o cu mâna pe ușa și cu o sprânceană ridicată. Ei, acum măcar avea să-l țînă minte pe Watt.
– Se întâmpla rar să fiu urmărită de un elev. Știi, nu sunt o celebritate.
Lui Watt i se păru că aude o urmă de amuzament în tonul ei.
– Visez să studiez la MIT de când mă știu și pur și simplu…
Chiar voiam să vă vorbesc.
Prezintă-te! îl îndemna. Nadia.
– Sunt Watzahn Bakradi, spuse el repede și întinse o mână.
După un moment, Vivian i-o strânse.
– Watzahn Bakradi, repetă ea cu privirea pierdută, și Watt pricepu că femeia caută informații despre el, cu ajutorul lentilelor de contact.
Ea clipi și își îndrepta din nou atenția asupra lui.
– Văd că ai participat la programul nostru de vară pentru tinerii ingineri, ca bursier. Și nu ai mai fost invitat după aceea.
Watt tresări. Știa foarte bine de ce nu mai fusese invitat să participe: unul dintre profesorii lui îl surprinsese construind un computer cuantic ilegal. E drept că îi promisese că nu avea să anunțe poliția, dar greșeala tot îl costase.”

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii Vertigo – Katharine McGee în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Diverta, librărie.net şi cărtureşti

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.