Talente ascunse de Amanda Quick

Talente ascunse, de Amanda Quick-Colecţia Cărţi Romantice-28.10.2016

   Vineri 28.10.2016, apare cartea Talente ascunse de Amanda Quick în Colecţia Cărţi Romantice. Poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

   Serenity Makepeace știe o mulțime de lucruri despre tofu și quinoa, însă n-are nici o idee despre gestionarea afacerilor.
Prin urmare, ca să vândă prin corespondență produsele realizate de locuitorii dintr-o comunitate hippie din statul Washington, are nevoie de ajutorul unui expert și apelează la cel mai bun din domeniu.
Caleb Ventress, un specialist de vârf în consultanța de business, este mult prea afectat de trecut și de relația dificilă cu rudele sale ca să accepte că are dreptul la fericire.
Colaborarea cu nonconformista Serenity, la început strict profesională, pare să se dezvolte într-o direcție nouă, tulburătoare. Va avea el tăria să renunțe la atitudinea rece și detașată pe care și-a cultivat-o ca să se lase în voia sentimentelor?
Evenimentele care se succed rapid – începând cu o tentativă
de șantaj și sfârșind cu un accident suspect – nu-i lasă prea mult timp pentru reflecție. Toate dilemele lui au însă un răspuns: Serenity.
Iar concluzia întregii aventuri îi ia pe amândoi prin surprindere: dragostea adevărată își poate face apariția în cele mai neașteptate împrejurări.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

8 COMMENTS

  1. Off, ma tenteaza cartea dar va trebui sa spun pas 🙁 . Compromisuri, ce sa-i faci??!!! Astept o recenzie insa 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.