22.02.2014 „Un sărut de neuitat” de Teresa Medeiros

22.02.2014 „Un sărut de neuitat” de Teresa Medeiros

Un sărut de neuitat - Teresa Medeiros - Colecția Iubiri de poveste

Sâmbătă, 22.02.2014 apare cartea „Un sărut de neuitat” de Teresa Medeiros. Face parte din colecția Iubiri de poveste și poate fi gasită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Preț  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„Mai sunt trei săptămâni până când Laura va împlini 21 de ani, dar  nu e un prilej de bucurie, ci de neliniște. Dacă nu se mărită până la această vârstă, Laura va pierde conacul Arden în favoarea lordului Devonbrooke, iar ea și frații ei vor… rămâne pe drumuri. Laura, fiică de preot,  se duce în pădure, rugându-l pe Cel de Sus să-i trimită un bărbat bun, decent, care să o prețuiască și să aibă inima bună. Iar Dumnezeu îi îndeplinește dorința mai repede decât s-ar fi așteptat.  În fața ei apare un bărbat cu chip de înger – e adevărat, respiră, deși pare adormit. Vrăjită de apariția lui misterioasă, Laura se apleacă și îl sărută, trezindu-l. Buimăcit, bărbatul o întreabă cine este el, fiindcă nu-și aduce aminte. Perfect, va fi al ei, își spune Laura. Apoi îl ia acasă, îl îngrijește până când el își vine în simțiri apoi, spre marea ei bucurie constată că el continuă să fie amnezic. Săruturile lui sunt ispititoare iar vocea lui e seducătoare, așa că Laura îl face să creadă că se numește Nicholas Radcliffe, că a fost rănit în război, că e logodit cu ea și că se vor căsători. Însă nu va fi atât de ușor, căci Laura habar nu are că alesul inimii ei este lordul pe care îl detestă atât de mult, poreclit și Diavolul din Devonbrooke.”

10 COMMENTS

  1. subiectul cartii – ea in primejdie de a pierde totul , intalmeste un barbat pe care il salveaza si care spre marea ei bucurie este amnezic imi aduce aminte de O NOUA VIATA – MARY JO PUTNEY

  2. Ea se apleaca si il saruta iar el se trezeste la viata. Parca ar fi o vraja, eu ma gandesc la Broscoiul fermecat. 🙂 Ati observat ca aceste carti au influente din basme? Sau doar mi se pare mie. Probabil ca acesta este stilul scriitoarei..

  3. Eu am inceput aseara sa citesc din carte. Ce sa va spun, pana acum nu sunt f.incantata, dar poate ceva se va schimba pe parcurs.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.