(Cartea a doua din Trilogia Grisha)2664_1062753a

Un tinut fabulos: Ravka
O elita magica: Grisha
O eroina cu superputeri: Alina Starkov

„Intunecatul”, conducatorul Grishei, a supravietuit bataliei din Falia Umbrei si reapare cu o putere inzecita si un plan diabolic. Cu ajutorul lui Sturmhond, un corsar faimos, Alina Starkov se intoarce in tara pe care a parasit-o, hotarata sa lupte cu fortele ce ameninta Ravka. Dar pe masura ce puterea ei creste, se vede prinsa tot mai mult in jocul de magie interzisa al Intunecatului, ce o indeparteaza de Mal. Alina trebuie sa aleaga intre tara ei, puterea pe care o are si dragostea pentru Mal — altfel risca sa piarda totul in fata asaltului iminent.

„Bardugo populeaza lumea fantastica pe care o creeaza cu fiinte tridimensionale stranii… Cartea a doua a Trilogiei Grisha va face senzatie.” Booklist

„Suspans, actiune, un ritm alert: finalul te va surprinde si te va face sa astepti cu nerabdare continuarea.” Kirkus Reviews

„Mi-am croit drum inauntrul intunecatului, fortand legatura stabilita intre noi de colier, si am pus stapanire pe puterea lui. Din palmele sale s a revarsat intuneric, fasii unduitoare de cerneala neagra, care s au impletit intre ele, creand maini, un cap, gheare si aripi — trupul unui nichevo’ya. Primul meu monstru.”

Leigh Bardugo s-a nascut la Ierusalim, a crescut in Los Angeles si a absolvit Universitatea Yale. A lucrat in publicitate, jurnalism si, mai recent, s-a specializat in make-up si efecte speciale. in prezent, locuieste si scrie la Hollywood. Este membra a trupei Captain Automatic.
De aceeasi autoare, la Editura Trei a aparut Regatul umbrelor, bestseller New York Times.

Sursa Editura Trei

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.