02.08.2014 ”Unsprezece scandaluri de evitat” de Sarah MacLean-Colectia „Iubiri de poveste”

02.08.2014 ”Unsprezece scandaluri de evitat” de Sarah MacLean-Colectia „Iubiri de poveste”

Unsprezece scandaluri de evitat - Sarah MacLean - Editura Alma/Litera

Unsprezece scandaluri de evitatSambata, 02.08.2014 apare cartea ”Unsprezece scandaluri de evitat” de Sarah MacLean. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Curajoasa, impulsiva si un adevarat magnet pentru scandaluri, italianca Juliana Fiori este complet diferita de englezoaicele bine-crescute de varsta ei. Ea refuza sa se supuna regulilor inaltei societati: spune direct ceea ce crede, nu asteapta aprobarea celor din jur si poate lovi cu pumnul cu foarte mare precizie. Firea ei inclinata spre lucruri considerate revoltatoare o face subiectul favorit de barfe in toata Londra… si, totodata, genul de femeie de care ducele de Leighton vrea sa se tina cat mai departe posibil. Caci scandalul este ultimul lucru pe care si-l doreste Simon Pearson in viata lui frumos ordonata. Ducele Dispretuitor, cum este supranumit, este mult prea preocupat sa-si pastreze marele secret al propriei familii departe de urechile lumii bune. Atunci cand o gaseste pe Juliana ascunsa in trasura lui tarziu in noapte – ceea ce poate pune in pericol toate lucrurile de pret pentru el –, isi promite sa-i dea acestei frumuseti nesabuite o lectie despre ceea ce se cuvine si ce nu. insa ea are in minte alte planuri: ii cere un ragaz de doua saptamani in care sa-i demonstreze ca nici macar un duce atat de rigid si imperturbabil nu poate rezista in fata pasiunii. Va putea dragostea sa iasa invingatoare din aceasta disputa intre strictete si libertate, datorie si sentimente?”

Sursa Carti Romantice

4 COMMENTS

  1. Ma bucur tare mult ca MacLean a castigat premiul RITA .Merita.Fiecare carte aparuta la noi este o mica comoara.Maine o cumpar si eu! 😉

  2. O carte oe care o recomanda cu inima deschisa 😀
    An citit-o cu mar eplacere, personaje simptatice , actiune alerta … 10 puncte pt carte locco_smiley_10

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.