06.02.2015 “Sanctuarul” de J.D Robb-Colectia “Carti Romantice”

06.02.2015 “Sanctuarul” de J.D Robb-Colectia “Carti Romantice”

Sanctuarul de J. D RobbVineri, 06.02.2015 apare cartea “Sanctuarul” de J.D Robb (Nora Roberts). Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Libertatea pentru femei.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Intr-o cladire veche si abandonata din New York, un barbat studiaza potentialul noii sale achizitii, fara sa se astepte la surpriza de proportii care ii este rezervata. Miliardarul Roarke va face in curand o descoperire macabra, cand douasprezece schelete sunt gasite ascunse in peretii constructiei. Iar prima persoana la care se gandeste sa apeleze este chiar sotia sa, locotenentul Eve Dallas.
Ramasitele nu au chipuri, nu au nume, nu au istorie… Cu ajutorul echipei sale de specialisti, Eve incepe sa desluseasca itele unui mister vechi de 15 ani. Toate sunt fete, toate sunt atat de tinere – o adolescenta implicata in traficul de droguri; fiica rebela a unei familii de doctori instarite; o fata dornica sa scape din iadul de acasa. Fiecare are propria poveste impresionanta. si toate au pierdut sansa la o viata mai buna.
Atunci cand descopera legaturi surprinzatoare intre victime si o persoana cunoscuta, Eve este cu atat mai pornita sa dezvaluie secretele locului numit Sanctuarul – si raul ascuns intr-o inima omeneasca.”

Sursa Carti Romantice

6 COMMENTS

  1. E prima carte de J.D.Roob pe care o citesc( deci am luat-o locco_smiley_15 ),acum sper sa imi placa 😀

  2. Lectura placuta fetelor!Si eu am luat-o dar nu cred ca o citesc curand.Liliah iti astept parerea locco_smiley_47

  3. lilah,nu pot sa cred ca nu ai mai citit carti din aceasta serie locco_smiley_28 o sa iti placa cu siguranta.
    evident eu am retinuto,sper sa ajung sa o iau zilele acestea. locco_smiley_1

  4. Si am spart gheata =)) =)) am citit Sanctuarul si mi-a placut,desi as fi vrut un alt final 🙁 fetelor,stiti daca se mai regasesc de obicei in cartile din seria aceasta informatii despre personajele care au facut obiectul unei anchete in cartea precedenta?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.