Avantajul de a fi pacatos de Victoria Alexander-Colectia „Iubiri de poveste”

Avantajul de a fi pacatos de Victoria Alexander-Colectia „Iubiri de poveste”

Avantajul de a fi pacatosA aparut cartea “Avantajul de a fi pacatos” de Victoria Alexander. Romanul face parte din seria Conacul Millworth- Colectia „Iubiri de poveste”. Poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Pentru Winfield Elliott, viconte de Stillwell, gasirea unei mirese a parut intotdeauna o sarcina usoara. Poate prea usoara. Cu trei logodne rupte la activ, Winfield este acum tinta barfelor din inalta societate londoneza. insa pentru moment a abandonat ideea de a-si gasi sotia ideala si si-a pus in minte o misiune nobila: sa angajeze o firma pentru a renova resedinta de la tara a familiei, partial distrusa in urma unui incendiu. Totul merge perfect, pana cand se dovedeste ca reprezentanta companiei este o vaduva extrem de atragatoare.
Lady Miranda Garret se astepta ca un barbat cu reputatia lui Winfield sa fie seducator, usuratic – dupa cum ii era renumele –, insa nu se astepta tocmai ea sa cada prada farmecului unui crai si sa fie complet subjugata. Dar adevarul este ca Miranda il gaseste cu totul irezistibil. incetul cu incetul, pe masura ce lucrarile de renovare inainteaza, Winfield ii ocupa zilele, visele… si, nu dupa mult timp, patul. La randul sau, pentru prima data in viata, pacatosul Winfield este indragostit. Iar ceea ce a inceput ca o propunere scandaloasa se poate transforma intr-o cerere in casatorie… dar din partea lui sau a ei?”

Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

  1. Misiune indeplinita – mi-am cumparat cartea.Dar mai intai sa citesc Sarada.Vreau sa le iau in ordine

  2. Mi-am luat cartea, astept sa ii vina randul la citit. Nici eu nu am citit inca Sarada, asa ca mai intai trebuie sa o citesc pe aceasta.

  3. TREBUIE SA O IAU SI EU.SARADA CRED CA O AM,DAR VA TREBUI RECITITA,SAU MACAR RASFOITA,SAU POATE NU AM CITITO INCA locco_smiley_28 .ESTE BINE CAND AI CARTI DE REZERVA,ATUNCI ESTI SIGUR CA AI CE CITI 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.