09.01.2015 “Ingerul Intunericului” de Sidney Sheldon & Tilly Bagshaw-Colectia “Carti Romantice”

09.01.2015 “Ingerul Intunericului” de Sidney Sheldon & Tilly Bagshaw-Colectia “Carti Romantice”

Ingerul intunericului

Ingerul intunericuluiVineri, 09.01.2015 apare cartea “Ingerul Intunericului” de Sidney Sheldon & Tilly Bagshaw. Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Libertatea pentru femei.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Detectivul Danny McGuire il gaseste pe Andrew Jakes ucis cu brutalitate si legat de trupul sotiei sale, frumoasa Angela Jakes, care abia a supravietuit atacului. Vrajit de ochii ei adanci, Danny jura sa-l gaseasca si sa-l pedepseasca pe vinovat. Este primul sau caz de o asemenea anvergura, iar sangeroasa crima ajunge sa-i bantuie viata. Cine este autorul? si de ce a lasat-o in viata pe tanara sotie a lui Jakes, ale carei chip si inocenta i-au ramas intiparite in suflet?
Interesul lui McGuire devine o obsesie care se intinde pe zece ani si pentru care ajunge sa plateasca cu slujba. in cele din urma, reuseste sa treaca peste esecul acestei crime nerezolvate doar mutandu-se in Franta. Insa cand Matt Daley, fiul instrainat al lui Andrew Jakes, il cauta si-i spune ca are dovezi noi si socante despre caz, barbatul devenit director in Interpol decide sa porneasca iarasi la vanatoare, pentru a razbuna doi ochi de inger.” ”

Sursa Carti Romantice

2 COMMENTS

  1. am cumparat-o dar nu am apucat sa o citesclada asta cu maimute e plina, greu ma hotarasc care sa o citesc prima, avand in vedere ca le prezentati pe toate asa bine 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.