Capcana căsniciei de Jennifer Probst

Capcana căsniciei, de Jennifer Probst – Colecția Cărți romantice noiembrie 2020

Capcana căsniciei

Jennifer Probst

Editura Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

  Capcana căsniciei de Jennifer Probst romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 13.11.2020

   Michael Conte, un burlac italian fermecător și extrem de bogat, se vede pus în fața unei urgențe de familie. Conform tradiției, pentru ca sora lui mai mică să se poată căsători – lucru pe care vrea să îl facă imediat –, trebuie ca Michael să se însoare mai întâi. Așa că el trebuie să găsească rapid o femeie pe care să o prezinte drept soția lui în timpul călătoriei acasă, în Italia. Și cea mai la înde­mână soluție pare să fie Maggie Ryan, fotograf profesionist, care, întâmplător, trebuie să facă o călătorie de afaceri la Milano.

  Când i se face această propunere șocantă, Maggie este tentată să refuze. Dar cum este convinsă că Michael este îndrăgostit de Alexa, buna sa prietenă și totodată soția fratelui ei, acceptă să joace rolul – cu o condiție: Michael se va ține pentru totdeauna departe de Alexa și de familia acesteia.
Aparent, acest târg încheiat pentru o săptămână pare foarte simplu. Însă cei doi nu au luat în calcul nici atracția sexuală incredibilă, nici sentimentele profunde care ies la suprafață. Oare căsnicia se poate dovedi o capcană mult prea tentantă pentru ca oricare dintre ei să își dorească să scape?

  Veți citi întreaga poveste în romanul CAPCANA CĂSNICIEI de Jennifer Probst. De vineri, 13 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri #JenniferProbst

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.