1 Martie-Start, Spring SuperBlog 2018! Vă provocăm să ne provocaţi să vă citim! Bloggeri parteneri de data aceasta-o onoare pentru noi!

   Primăvara nu ne aduce numai ghiocei, ci vine și cu o competiție de blogging creativ. Am ajuns la concluzia că primul vestitor al primăverii nu mai este delicata și micuța floricică albă, ci SuperBlog, competiție care îți pune totul în mișcare și te face să simți cu adevărat primăvara. Credem că ar fi frumos ca de 1 Martie să spunem în loc de:  ,,Îți dăruiesc un ghiocel”, mai bine ,,Înscrie-te la SuperBlog și îți dăruiești ce vrei”.

   Nu este timpul pierdut, înscrie-te în competiție și vei trăi o experiență unică. Credeți-ne, că este cea mai tare competiție de creativitate și aveți posibilitatea să arătați partea aceea inspirațională ascunsă, care mocnește, dar care nu a avut posibilitatea să iasă la suprafață. Vedeți, de aia spunem noi că SuperBlog este vestitorul primăverii. Din pătura de zăpadă a creație voastre, cea pe care o credeați în hibernare, sau cea pe care credeați că nu o aveți, se ivește delicat muza și prindeți aripi.

   Ce trebuie să faci: se ia una bucată de blog, (a ta, evident), care să conțină un cel puțin 20 articole, să ai vechime de cel puţin 3 luni, să ai vârsta minimă de 14 ani, și nu în ultimul rând să ai voință, să crezi în tine, și cel mai important să încerci.  Hai, că poți!

Suntem sigure că veți crea povești frumoase și interesante. Vă provocăm să ne provocați să vă citim.

   Să nu îi uităm bloggerii români stabiliţi peste hotare-pot participa, dar cu condiția ca blogul cu care participă să fie redactat în limba română.

  Despre premii, hai, serios, vă interesează? Nu-i mai bună adrenalina? Glumim! Premiile sunt consistente,(foarte multe în bani) iar pentru cei care câștigă și nu locuiesc în România pot fi expediate la o adresă de pe teritoriul țării noastre.

Mai multe detalii despre premiile puse în joc, regulament și cum să participi, găsiți aici

Pe locuri, fiți gata, Start!

Vă dorim succes tuturor! Abia așteptăm să vă citim creațiile, importat este să îndrăzniți să vă înscrieți.
Hai, că se poate!

Cu drag, Mili şi Iasmy.

 

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.