Dorintele unui conte de Vicky Dreiling

Titlul original: What a Wicked Earl Wants

Seria The Sinful Scoundres: 1. Dorintele unui conte (What a Wicked Earl Wants-2013)/2.What a Reackless Rogue Needs (2014)3.What a Devilish Duke Desires (asteptat in 2015)

Cotatie Goodreads: 3.66

Andrew Carrington, conte de Bellingham, este un desfranat si este hotarat sa nu se casatoreasca si sa nu aiba copii niciodata. El si-a inchis inima atunci cand si-a pierdut familia. Cuprins de vinovatie isi traieste viata la maxim fara prea mari responsabilitati. Zbura din floare in floare, de la o amanta la alta, fara implicatii, fara obligatii. Dar atunci cand o vede pe frumoasa Laura Davenport, este hotarat sa o cucereasca.
Laura Davenport este vaduva de patru ani, si este acum disperata deoarece se afla la un pas de a-si pierde fiul vitreg. Ea este o mama vitrega foarte determinata, chiar daca intre ea si fiul ei este o diferenta de doar 10 ani. Este hotarata sa indrume pasii unui adolescent in viata, asta pentru ca Justin este un tanar rebel care vrea sa ia cu asalt lumea Londrei, sa se desfete din placerile si desfraul acestei lumi ca majoritatea tinerilor de familie buna. Un rebel, salbatic in actiunile lui -este pe cale sa devina un parazit, un iresponsabil, fara sa se gandeasca la un viitor serios. Asa ca, Laura vrea sa ii tempereze actiunile rebele si nestavilite. Dar pentru asta are nevoie de ajutor. In viata tanarului este nevoie de o mana de barbat, de o familie care sa ii arate si cealalta parte a monedei.
In aceasta lupta este atras si Bell care va trebui sa joace un rol masculin in viata tanarului.
Laura vrea ca : ea, Justin si Bell sa devina o familie chiar si aparent pentru a-l face pe baiat sa-si revina. Totul este un joc care se va dovedi unul nu foarte nevinovat si daca pornesc cu gandul fara a se implica, isi vor da seama ca jocul nu mai este un joc. Cel putin din partea Laurei care se indragosteste de Bell, dar se teme ca daca el nu isi va confrunta trecutul si nu isi va inchide ranile, niciodata nu se vor putea iubi cu adevarat.
Bell, o va ajuta pe frumoasa vaduva si spera ca si recunostinta pentru ajutorul dat sa fie sub forma amoroasa. Dar din momentul in care o cunoste totul se schimba, luand o alta forma de ganduri, sentimente, dorinte.
Un erou frumos, o vaduva nevinovata, dorintele unui conte, hotaratrea unei mame vitrege, un trecut intunecat, o dragoste ce trebuie sa treaca prin furcile unui trecut plin de rani. Vor reusi sa depaseasca toate angoasele?

Cartea “Dorintele unui conte” de Vicky Dreiling, apare in colectia “Iubiri de poveste” impreuna cu ziarul Libertatea, in data de 10.01.2015

Autor: Iasmy
****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

9 COMMENTS

  1. Suna foarte tentant!!! Sambata dimineata imi fac drum la chioc sa-mi iau cartea.Iamsy,multumesc mult!!

  2. Abia o aştept 😀 😛 Mi-a plăcut descrierea :* Iupiiii, să vină ziua de sâmbătă! 😀

  3. Multumim Yasmy!Imi place tare mult descrierea,cu siguranta este o carte destul de buna.Si eu o voi cumpara.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!