Focul ascuns de Mary Jo PutneyA aparut cartea Focul ascunsde Mary Jo Putney. Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

“Kate Corsi, fiica lui Sam Corsi, proprietarul unei importante firme de demolari, si Patrick Donovan, un tanar cu un trecut nefericit, se indragostesc nebuneste si hotarasc sa se casatoreasca. insa dupa o relatie pasionala de doi ani, Kate fuge de familia si de prietenii din Maryland si isi reface viata in San Francisco, fara a dezvalui celorlalti motivul separarii de Donovan.
Moartea neasteptata a lui Sam va schimba insa radical vietile celor doi, caci, convins ca intre Donovan si Kate au ramas multe lucruri nerezolvate care le macina amandurora viata, Sam ia decizia de a le conditiona, prin testament, mostenirea de petrecerea unui an sub acelasi acoperis, in casa pe care cei doi am impartit-o pe cand erau sot si sotie. Constienta de durerea care ii salasluieste in suflet de atatia ani si de faptul ca asta ar putea fi ocazia de a pune ordine in trecut, Kate este tentata sa accepte. Donovan, care nu a incetat nici o clipa sa o iubeasca si care isi doreste cu disperare sa ii demonstreze ca s-a schimbat si ca acum este un barbat stapan pe sine, nu un pusti gelos, intra si el in acest joc, sperand sa o poata cuceri in nou.
Oare decizia lui Sam nu va face decat sa-i intoarca si mai mult unul impotriva celuilalt sau se va dovedi cel mai bun lucru pe care il putea face cineva pentru ei?”

Sursa Carti Romantice

Titlul original: The Burning Point, primul volum din seria: Starting Over

8 COMMENTS

  1. Suna interesant,mie imi place mult autoarea dar nu am citit inca nicio carte contemporana scrisa de ea.

  2. Acest gen de poveste nu l-am mai întâlnit la MJP, cel puțin în cărțile pe care le am eu.Am luat cartea și tare m-ați făcut curioasă :))) Cred că o voi începe astăzi 😛

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.