13.03.2015 „Femeia misterioasa” de Amanda Quick-Colectia „Carti Romantice”

13.03.2015 „Femeia misterioasa” de Amanda Quick-Colectia „Carti Romantice”

Femeia misterioasa de Amanda Quick-Colectia

Femeia misterioasa de Amanda QuickVineri, 13.03.2015 apare cartea Femeia misterioasa” de Amanda Quick. Aceasta face parte din Colectia „Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei
Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

Sub tinuta cenusie si simpla, domnisoara Beatrice Lockwood are mereu la indemana un pistol, fiind o doamna de companie cu o misiune secreta – si un trecut la fel de misterios – care trebuie sa fie gata sa-si apere viata in orice moment.
Totusi, este luata pe nepregatite de interventia unui necunoscut care ii sare in ajutor. Joshua Gage are propriul interes, caci fostul investigator in slujba Coroanei trebuie sa il descopere acum pe cel care ii santajeaza sora. Si toate indiciile duc spre Beatrice.
Atunci cand se convinge ca ea nu este nici pe departe vinovata de santaj, furt si crima, ba chiar este tinta unui nebun periculos, Beatrice si Joshua se decid sa-si uneasca eforturile pentru a elucida misterul celor doua cazuri care par legate prin nenumarate fire.
Interesul si curiozitatea profesionala se transforma rapid intr-o pasiune neasteptata, careia nu pot sa i se impotriveasca. Si brusc viitorul devine pentru amandoi mult mai luminos… daca trecutul nu ii va ajunge din urma.

Sursa Carti Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.