Un sărut pentru o viață de Jill Shalvis

Un sărut pentru o viață, de Jill Shalvis – Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Un sărut pentru o viață

Autor: Jill Shalvis

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 15.01.2021

Becca Thorpe și-a lăsat în urmă viața și cariera și s-a stabilit pe malul oceanului. Este șansa ei să renunțe la viața într-un mare oraș și la prudență, să lase vechile griji și probleme să zboare pe aripile vântului și să se bucure de fiecare clipă. Mai ales dacă asta îl include pe surferul delicios de sexy pe care îl întâlnește la scurt timp după ce ajunge în Lucky Harbor. Ceva din privirea intensă și cumva întunecată a lui Sam și fiorii care o cuprind la atingerea lui o conving să zăbovească în micul oraș.

   Sam Brody e constructor de bărci și investitor plin de fler. A realizat totul prin propriile forțe și știe cât de periculos este să amestece afacerile cu plăcerea. Dar nu rezistă să nu îi ofere Beccăi un post la firma lui doar ca să îi audă râsul molipsitor și să o aibă în preajmă. Ce va face ea însă când în Lucky Harbor își face apariția fratele ei, care o ispitește să se întoarcă la viața plină de strălucire din marile orașe? Au Sam și Lucky Harbor vreo șansă să câștige definitiv inima Beccăi?
Veți citi întreaga poveste în romanul UN SĂRUT PENTRU O VIAȚĂ de Jill Shalvis. De vineri, 15 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.