Seria Cei Patru Sute - Joanna Shupe

Seria Cei Patru Sute – Joanna Shupe – pasiuni răvășitoare

 Seria Cei Patru Sute –  clipe incitante, pasiuni răvășitoare și replici spumoase. Autoarea Joanna Shupe conturează personaje cu caractere puternice, însă care știu să lupte pentru țelurile lor. Dacă vei intra în joc, atunci trebuie să citești întreaga serie.

1. A Daring Arrangement – Un aranjament îndrăzneţ

Un aranjament îndrăzneţ de Joanna Shupe-Colecţia Iubiri de poveste

   Lady Honoria Parker, fiica unui conte respectabil, este găsită într-o postură rușinoasă alături de un tânăr artist, la un dineu organizat chiar de tatăl ei. Pentru a scăpa de bârfele înaltei societăți din Londra, contele își trimite fiica la New York, pentru a-și găsi un logodnic potrivit statutului ei. Ajunsă aici, Nora este hotărâtă să încheie o logodnă falsă cu un bărbat cu o reputație scandaloasă, pe care tatăl ei să nu-l accepte, astfel ca ea să fie liberă să se întoarcă la artistul ei iubit. Și cine ar fi cel mai potrivit pentru această înțelegere? Desigur, Julius Hatcher – un magnat diavolesc de chipeș, client permanent al ziarelor de scandal.

   Julius are tot ce își dorește, mai puțin acceptul înaltei societăți din New York. Deși este intrigat de propunerea Norei, acceptă înțelegerea, atras de faptul că alături de ea poate pătrunde în lumea bună din oraș. Dar spre groaza Norei, Julius se transformă în logodnicul perfect, fermecându-i pe cei pe care trebuia să-i jignească. Se pare că Julius are propriul plan secret, unul care va rezolva misterul întunecat din trecutul lui… și poate îl va transforma în bărbatul pe care Nora îl poate iubi cu adevărat.

2. A Scandalous Deal –  O înțelegere scandaloasă

O înţelegere scandaloasă de Joanna Shupe-Colecţia Iubiri de poveste

  Cu trei logodnici îngropați, Lady Eva Hyde și-a câștigat nedoritul renume de Lady Ghinionista. Când boala tatălui ei, un celebru arhitect, o forțează să traverse oceanul spre New York, este hotărâtă să demonstreze că este perfect capabilă să îi țină locul și să pună în practică proiectul pe care tot ea l-a creat. Cu siguranță, întâlnirea neașteptată și plină de pasiune cu un necunoscut la bordul vasului nu poate să stea în calea visului ei. Dar ghinionul Evei lovește din nou când descoperă că străinul care a vrăjit-o este nimeni altul decât angajatorul ei.

  Fără tragere de inimă, Phillip Mansfield este de acord să îi permită aprigei Lady Eva să supravegheze construcția hotelului de lux cu care vrea să uimească New Yorkul – și în același timp jură să păstreze relația dintre ei la nivel strict profesional. Însă Eva se dovedește mult mai capabilă – și ademenitoare – decât și-a imaginat la început Phillip, așa că nu se poate stăpâni să nu pună la cale un plan pentru a o seduce.

   Când o serie de „accidente“ face clar faptul că cineva urmărește ca Lady Ghinionista să eșueze, Phillip descoperă că este dispus să facă totul să o protejeze – chiar dacă pentru asta este nevoie de o înțelegere scandaloasă.

Cititorii vor adora hotărârea cu care Eva vrea să reușească într-o lume a bărbaților.Publishers Weekly

3. A Notorious Vow  – Un an de căsnicie

Un an de căsnicie - Joanna Shupe

  Purtând pe umeri povara unei familii căzute în dizgrație, Lady Christina Barclay pleacă din Londra la New York pentru a-și găsi un soț înstărit. Însă când părinții îi aleg drept viitor soț un bărbat dezagreabil și mult mai în vârstă decât ea, Christina se vede nevoită să ceară ajutorul unui vecin chipeș, dar care trăiește retras de lume.

  Oliver Hawkes acceptă fără prea mare tragere de inimă o căsătorie de formă cu Christina, dar pune o condiție: căsnicia trebuie să se sfârșească după un an. Viața ca soție a lui Oliver poate părea cel puțin ciudată, căci el îi cere să îl lase în pace și să nu-l distragă de la principala sa preocupare: crearea unui dispozitiv revoluționar care ar putea schimba în bine viața a mii de oameni – inclusiv a lui.

  Spre marea lui surpriză însă, soția sa este mult mai ademenitoare decât și-ar fi putut închipui. Când tentația începe să se strecoare între ei, cei doi își dau seama că trebuie să-și depășească propriile secrete și îndoieli și să nu mai încerce să-și submineze căsnicia, căci este în zadar – un an nu le va putea fi niciodată de ajuns.

„O poveste antrenantă, cu un subiect surprinzător de modern de la o maestră a genului historical romance.“ Kirkus Reviews

4. The Rogue of Fifth Avenue (2019)

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria Cei Patru Sute – The Four Houndred în librăriile online:libris,elefant, cartepedia,librărie.net şi cărtureşti

Seria Minciuni periculoase – Joanna Shupe – O minciună, o dragoste eternă!

Seria Clubul Knickerbocker / The Knickerbocker Club

Serii cărţi

#literaturapetocuri
#seriicarti #historicalromance

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.