Ducele, doamna și bebelușul de Vanessa Riley - Colecția Iubiri de poveste iunie 2021

Ducele, doamna și bebelușul, de Vanessa Riley – Colecția Iubiri de poveste iunie 2021

Ducele, doamna și bebelușul

Autor: Vanessa Riley

Seria Femei îndrăznețe, bărbați seducători

Colecția Iubiri de poveste iunie 2021

Editura Alma/Litera

Ducele, doamna și bebelușul de Vanessa Riley love books.

Din 21.06.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

  Patience Jordan cea încăpățânată și curioasă este moștenitoarea unei averi impresionante din Caraibe. Atunci când a pus la îndoială presupusa sinucidere a soțului ei din Anglia, a pierdut totul: bebelușul nou-născut, averea și libertatea. Este aruncată în închisoare pe nedrept, până când este angajată ca bonă a propriului fiu. Tutorele acestuia, Busick Strathmore, duce de Repington, nu duce o viață liniștită, iar Patience descoperă că severitatea fostului militar ascunde un om onorabil și, mai ales, pasional…
  Rănit în război, Busick este hotărât să rezolve problemele financiare ale răposatului său văr, de dragul micului Lionel. Dar ancheta lui este o joacă de copii față de situația în care este pus de curajoasa Patience cea plină de nuri. Cumva, ea reușește să-i încalce regulile și să dărâme zidurile care îl înconjoară. Între dușmani puternici și obstacole ce par de netrecut, cei doi formează o alianță fragilă, dar va fi oare aceasta de ajuns ca să le asigure un viitor pe care și-l doresc cu ardoare amândoi?
  Veți citi întreaga poveste în romanul DUCELE, DOAMNA ȘI BBELUȘUL de Vanessa Riley, o nouă autoare și primul volum al seriei „ Femei îndrăznețe, bărbați seducători“. De luni, 21 iunie la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.