Valuri de matase – Mary Jo Putney – 14.02.2014

Valuri de matase – Mary Jo Putney – 14.02.2014

Văluri de mătase – Veils of Silk 

Valuri de matase – Mary Jo Putney – Colectia Carti Romantice

La data de 14.02.2014 apare cartea Valuri de matase – Mary Jo Putney ( Titlul in engleza Veils of Silk. Face parte din Silk Trilogy si e volumul 3 ). Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Dupa ani de captivitate in Asia, un neinfricat maior de armata isi regaseste sperantele pentru viitor alaturi de o femeie indrazneata care are curajul sa-i accepte cererea in casatorie si sa dezvaluie pentru amandoi dragostea, pasiunea si cele mai ascunse dorinte.

O mostenire neasteptata ii ofera sansa de a se intoarce acasa, in Scotia, pentru a incepe o viata noua. Insa, mai intai, trebuie sa indeplineasca dorinta lasata cu limba de moarte de catre ofiterul rus cu care impartise anii de prizonierat: sa-i duca nepoatei acestuia, Laura Stephenson, un jurnal. Ian este surprins sa gaseasca o femeie in toata firea in locul fetitei pe care si-o inchipuia si isi da imediat seama ca Laura este singura care ar putea sa-i fie partenera intr-o casatorie neconventionala. Dorinta i se implineste, dar, inainte de a porni in lunga calatorie catre casa, cei doi sunt atrasi intr-o aventura care ameninta viitorul Indiei si ii apropie intr-o dragoste pasionala ce devine mai puternica decat orice ar fi indraznit sa viseze vreodata.”

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.