15.02.2014 „Mireasa mea favorită” de Christina Dodd

15.02.2014 „Mireasa mea favorită” de Christina Dodd

Mireasa mea favorita - Christina Dodd - Editura Alma/Litera
Sâmbătă, 15.02.2014 apare cartea „Mireasa mea favorită” de Christina Dodd. Face parte din colecția Iubiri de poveste și poate fi gasită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Preț  ziar + carte = 13,99 lei

Scurtă descriere:
„Samantha Prendregast a făcut de rușine distinsa Academie a Guvernantelor și nu mai poate lucra la Londra cu niciun chip. Trebuie să plece la Silvermere unde e zăpadă, sunt râuri curate și lacuri albastre… undeva la țară. Acolo o așteaptă colonelul William Gregory și cei șase copii, cu vârste între patru și doisprezece ani. Care, de când a murit mama lor,  au avut unsprezece guvernante. Dar niciu…na ca Samantha, care declară că pe ea o iubește toată lumea. Deși copiii stau bosumflați și sunt ostili, jucându-i tot felul de renghiuri, Samantha are ac de cojocul lor. Casa asta e altfel decât cele cu care era ea obișnuită: colonelul stă la masă cu copiii și cu guvernanta. Chiar o servește cu un pahar de porto. Vocea lui e mai senzuală decât vinul de Porto și crema de ciocolată, iar Samantha nu știe nimic despre felurile minunate  în care se pot cunoaște reciproc un bărbat și o femeie. Dar un bărbat respectabil nu își seduce guvernanta. Oare poate fi vorba de căsătorie?”

14 COMMENTS

  1. Pare interesanta descrierea. Si oricum ar fi fost maine tot as fi cumparat-o. Eu cred ca din aceasta serie a guvernantelor incepe parca sa fie din ce in ce mai bune cartile.

    • ce saptamana viitoare draga,ca cartea apare azi! du-te imediat la chiosc si cumpara ca astfel o sa iti musti degetele…e aburul de bihor de vina?

    • Nicol eu am cumparat-o. Credeam ca il pacalesc si de data aceasta pe sot, dar nu s-a putut, am mers singurica prin ploaie si cand sa cumpar cartea ma intreaba d-na de la chiosc daca am mai luat de la dansa. Norocul meu ca i-am spus repede de sot si a zis ca da, il stie. Probabil e singurul barbat disperat sa cumpere carti 4 sambete la rand 🙂 . Ideea e ca d-na a spus ca opreste in mod special pentru clientii fideli, mai ales ca nu are multe la vanzare. Asa ca sunt fericita posesoare a unei carti de 263 de pagini. Am sa o citesc in acest week-end si dupa vin cu o parere.

  2. Am cumparat aceasta carte si pe cea de vineri, dar nu am avut cand sa le citesc. In week-end, am fost plecata. Aceasta saptamana este rezervata lor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.