La data de 15.04.2014, apare cartea “Jumătatea rea” de Sally Green la Editura Trei.

JUMĂTATEA REA, primul volum al unei trilogii, este un thriller supranatural, o poveste despre înstrăinare, despre voinţa de a supravieţui a unui băiat căruia nu i se dă nici o şansă.

În zilele noastre, în Anglia, vrăjitorii trăiesc la un loc cu oamenii: Vrăjitorii albi, care sunt buni; Vrăjitorii negri, care sunt răi; şi Nathan, în vârstă de şaisprezece ani, fiul unei Vrăjitoare albe şi al celui mai temut Vrăjitor Negru.

Ţinut captiv într-o cuşcă, Nathan trebuie să scape înainte să împlinească şaptesprezece ani, când va primi trei daruri de la tatăl său şi va deveni el însuşi vrăjitor – iar dacă va greşi va muri.

Încercarea lui Nathan de a-şi găsi tatăl devine o luptă crâncenă pentru supravieţuire, cu provocări la tot pasul şi în care binele şi răul se dovedesc mult mai complicate decât şi-ar fi imaginat.

O poveste tulburătoare şi palpitantă … un protagonist de neuitat” – Publishers Weekly

O trilogie înfricoşătoare, convingătoare care împinge limitele a ceea ce credem că este bine şi rău …. supravieţuirea lui Nathan este fragilă şi minunată – şi este doar începutul.” – Booklist

Periculos de captivantă! ” – Time Magazine

Un antierou care te… vrăjeşte. ” – Wall Street Journal

Sally Green locuieşte în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute şi mai puţin plăcute), apoi a deţinut chiar o funcţie importantă într-o companie. Însă viaţa ei s-a schimbat când şi-a descoperit bucuria de a scrie şi a început să pună pe hârtie poveştile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată şi adoră plimbările în natură. În fiecare dimineaţă îşi propune… să bea mai puţină cafea. JUMĂTATEA REA este primul ei roman.

Romanul JUMĂTATEA REA / HALF BAD de Sally Green, care va fi publicat la jumătatea acestei luni de Editura Trei, a stabilit un nou record mondial, potrivit Guinness World Records. Este cel mai tradus roman al unui autor debutant.

Sursă- Editura Trei Young Fiction Connection

5 COMMENTS

  1. Cred ca acesta carte are un subiect pe placul lui Alina. 🙂 Este interesanta descrierea dar pe mine nu ma prinde. Dar cine stie poate ma apuna vreodata o nebunie si ma tin de vrajitoare. 🙂

    • Iasmy,pai se putea sa nu mirosi ca este o carte pe gustul meu? Ma fascineaza vrajitoria,paranormalul,horrorul.Daca am ajuns sa-i citesc sotului pasajele cele mai terifiante …:D Bine ca am bafta sa am un sot cu aceleasi gusturi ca si mine,singura disputa in materie de fantasy e ca eu ador varcolacii,iar el ..vampirii 😀

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.