15.04.2014 „Jumătatea rea” de Sally Green–Editura Trei

15.04.2014 „Jumătatea rea” de Sally Green–Editura Trei

La data de 15.04.2014, apare cartea „Jumătatea rea” de Sally Green la Editura Trei.

JUMĂTATEA REA, primul volum al unei trilogii, este un thriller supranatural, o poveste despre înstrăinare, despre voinţa de a supravieţui a unui băiat căruia nu i se dă nici o şansă.

În zilele noastre, în Anglia, vrăjitorii trăiesc la un loc cu oamenii: Vrăjitorii albi, care sunt buni; Vrăjitorii negri, care sunt răi; şi Nathan, în vârstă de şaisprezece ani, fiul unei Vrăjitoare albe şi al celui mai temut Vrăjitor Negru.

Ţinut captiv într-o cuşcă, Nathan trebuie să scape înainte să împlinească şaptesprezece ani, când va primi trei daruri de la tatăl său şi va deveni el însuşi vrăjitor – iar dacă va greşi va muri.

Încercarea lui Nathan de a-şi găsi tatăl devine o luptă crâncenă pentru supravieţuire, cu provocări la tot pasul şi în care binele şi răul se dovedesc mult mai complicate decât şi-ar fi imaginat.

O poveste tulburătoare şi palpitantă … un protagonist de neuitat” – Publishers Weekly

O trilogie înfricoşătoare, convingătoare care împinge limitele a ceea ce credem că este bine şi rău …. supravieţuirea lui Nathan este fragilă şi minunată – şi este doar începutul.” – Booklist

Periculos de captivantă! ” – Time Magazine

Un antierou care te… vrăjeşte. ” – Wall Street Journal

Sally Green locuieşte în nord-vestul Angliei. A avut diverse slujbe (plăcute şi mai puţin plăcute), apoi a deţinut chiar o funcţie importantă într-o companie. Însă viaţa ei s-a schimbat când şi-a descoperit bucuria de a scrie şi a început să pună pe hârtie poveştile la care a visat dintotdeauna. E o cititoare pasionată şi adoră plimbările în natură. În fiecare dimineaţă îşi propune… să bea mai puţină cafea. JUMĂTATEA REA este primul ei roman.

Romanul JUMĂTATEA REA / HALF BAD de Sally Green, care va fi publicat la jumătatea acestei luni de Editura Trei, a stabilit un nou record mondial, potrivit Guinness World Records. Este cel mai tradus roman al unui autor debutant.

Sursă- Editura Trei Young Fiction Connection

5 COMMENTS

  1. Cred ca acesta carte are un subiect pe placul lui Alina. 🙂 Este interesanta descrierea dar pe mine nu ma prinde. Dar cine stie poate ma apuna vreodata o nebunie si ma tin de vrajitoare. 🙂

    • Iasmy,pai se putea sa nu mirosi ca este o carte pe gustul meu? Ma fascineaza vrajitoria,paranormalul,horrorul.Daca am ajuns sa-i citesc sotului pasajele cele mai terifiante …:D Bine ca am bafta sa am un sot cu aceleasi gusturi ca si mine,singura disputa in materie de fantasy e ca eu ador varcolacii,iar el ..vampirii 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.