Spectatorul unei vieți fascinante - Frederick Forsyth

Spectatorul unei vieți fascinante – Frederick Forsyth – Editura Rao

Editura RAO lansează Frederick Forsyth

Autobiografie
Număr de pagini: 360

   De la Frederick Forsyth, marele maestru al suspansului, vine cu cea mai fascinantă poveste: a lui însuși. De peste patruzeci de ani, Frederick Forsyth a scris romane extraordinare – de la lumea traficanților de arme la mișcarea nazistă sau cartelurile de droguri – extrem de plauzibile datorită detaliilor minuțios cercetate. Dar ce nu știe publicul este faptul că întâmplările cele mai interesate l-au avut ca protagonist chiar pe el. Sunt niște amintiri cum nu sunt altele și o carte încântătoare. 

  „Spectatorul unei vieți fascinante nu insistă pe ficțiune. Dimpotrivă, descrie viața într-un ritm alert: de la copilăria în Anglia celui de-al Doilea Război Mondial la viața de corespondent extern, colaborările ocazionale cu Serviciile Secrete britanice și aventurile nesfârșite și curajoase în zone de conflict, în căutarea unor povești interesante.“  The Washington Post 

   „Când citești Spectatorul unei vieți fascinante este ca și cum te-ai a5a blocat într-un bar cu un povestitor insistent. Știi că ai alte lucruri mai bune de făcut, dar gazda ta este atât de genială și îți umple paharul atât de repede, încât, fără să-ți dai seama, ai petrecut o seară încântătoare.“ New York Times

    De peste 40 de ani, Frederick Forsyth scrie romane minuțios cercetate. Însă cele mai interesante întâmplări l-au avut ca protagonist chiar pe el. La 19 ani a devenit cel mai tânăr pilot al Forțelor Aeriene Britanice, a scăpat cu viață de mânia unui traficant de arme în Hamburg, a fost martor al războiului civil din Nigeria și a fost acuzat că a finanțat o lovitură de stat în Guineea Ecuatorială.

  FREDERICK FORSYTH este scriitor, jurnalist, spion și ocazional comentator politic britanic. Este cunoscut pentru thrillere precum Ziua Șacalului, Dosarul Odessa etc. Cărțile sale s-au vândut în peste 70 de milioane de exemplare și multe dintre ele au fost ecranizate.

Editura Rao

Noutăți editoriale

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.