19.09.2014 “Mireasa din China” de Mary Jo Putney-Colectia “Carti Romantice”

19.09.2014 “Mireasa din China” de Mary Jo Putney-Colectia “Carti Romantice”

Mireasa din China de Mary Jo Putney

Vineri, 19.09.2014 apare cartea “Mireasa din China” de Mary Jo Putney. Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Libertatea pentru femei.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Dupa ani intregi petrecuti aproape ca o sclava, Troth Montgomery nu-si imagineaza ca o sa plece intr-o buna zi din China, tara in care locuieste de copil, pentru a ajunge in Anglia, pe proprietatea unui strain: fratele geaman al barbatului cu care a fost casatorita pentru doar o zi. Kyle Renbourne, vicontele Maxwell, s-a insurat cu Troth in ziua anterioara celei in care urma sa fie executat pentru ca indraznise sa se furiseze pâna la templul Hoshan, un loc interzis strainilor.
insa, ca prin minune, Kyle se intoarce din morti. Cu toate ca a supravietuit malariei si groaznicelor zile petrecute in temnita, trupul si sufletul ii sunt grav ranite. Constienta de faptul ca nu va fi niciodata o adevarata sotie englezoaica, Troth face apel la traditiile orientale, si impreuna, cei doi pornesc intr-o calatorie miraculoasa a dorintei si-a credintei, pe masura ce Kyle devine tot mai fascinat de intimitatea linistitoare pe care o impartaseste cu fermecatoarea Troth. Dar, inainte de a recuceri inima frumoasei lui, Kyle trebuie sa scape mai intâi de amenintarea mortala a celui care a strabatut jumatate de lume pentru a da de urma lor.

Sursa Carti Romantice

2 COMMENTS

  1. Am luat-o,am citit-o si mi-a placut.Desi actiunea se petrece in mare parte in Anglia am aflat si ceva despre ,,drumul matasii”,comertul cu China si cateva detalii despre cultura orientala.

    va doresc si voua lectura placuta! locco_smiley_20

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.