O aventură de-o noapte

O aventură de-o noapte | Lorraine Heath | Colecţia Cărţi Romantice

O aventură de-o noapte

Lorraine Heath

Smooth Talkin’Stranger

Colecţia Cărţi Romantice

Editura Lira-Litera

Seria Hard Lovin’: 1. Un bărbat îndrăgostit – (Hard Lovin’Man), 2. O aventură de-o noapte – (Smooth Talkin’Stranger)

Contemporary Romance

Vineri-23.11.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Serena Hamilton nu a avut niciodată o aventură de-o noapte, dar singurătatea pe care o simte după pierderea soțului ei o face să ajungă într-un bar și în brațele unui străin sexy, fără să știe că bărbatul de-o noapte este Hunter Fletcher şi a avut legătură cu tragedia din viaţa ei. După acea noapte ea este  măcinată de vinovăție … sau cel puțin știe că ar trebui să fie. Dar există ceva la acel bărbat ce o face să creadă că poate împărtășesc mai mult decât chimie.

   Hunter Fletcher nu este un tip care să îşi ia angajamente sau să îşi dorească o relaţie permanentă, dar femeia pe care o întâlnește are ceva care îi sporește un fel de dor şi inima lui se aprinde. El este agent operativ pentru CIA şi se află într-o misiune sub acoperire. Când se intersectează cu trecutul tragic al Serenei se teme că nu va vrea să știe adevărul … sau că o dată ce o face, singura femeie pe care a iubit-o vreodată nu îşi va dori să aibă vreo legătura cu el.

Ceea ce ea începea să simtă pentru el era dincolo de cuvinte, dincolo de orice cunoscuse înainte. Şi pe ea o speria, pentru că nu voia să admită că era posibil să nu-l aibă lângă ea dimineaţa când se trezea, noaptea când adormea şi în toate minutele dintre aceste momente.”

„Îşi pusese speranţele în această căsătorie, în această relaţie, în viaţa ei alături de acest bărbat.
Cum îl putea iubi când el păstra secrete? Cum putea avea încredere în el când el nu avea încredere în ea? Construiau o casă fără o fundaţie solidă. Avea să se năruiască şi să pice.”

   Văduva Serena are o aventură de o noapte cu un bărbat misterios, al cărui trecut s-a intersectat cu tragedia din viața ei. Prins în mrejele ei, Hunter ar vrea ca Serena să nu afle adevărul, de teamă că îl va părăsi.

USA Today – autorul cel mai bine vândut – Lorraine Heath – scrie povestea fierbinte a doua suflete chinuite, singuratice, care găsesc o iubire pasională sub cerul expansiv din Texas.

Colecţia Cărţi Romantice

Cărţi-Serii Lorraine Heath

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.