Parfumul iubirii și al trădării de Erica Bauermeister - Cărți Romantice

Parfumul iubirii și al trădării, de Erica Bauermeister – Colecția Cărți Romantice august 2022

Parfumul iubirii și al trădării

Erica Bauermeister

Traducere: Cristina Radu

Colecția Cărți Romantice august 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 05.08.2022

   Emmeline trăiește o copilărie ca în povești pe o îndepărtată insulă exotică, unde locuiesc doar ea și tatăl ei. Deși departe de civilizație, bărbatul o învață cum să afle totul despre lumea înconjurătoare, folosindu-se mai ales de simțul mirosului. Singurul mister nedeslușit de Emmeline ar fi sticluțele cu parfumuri captivante, aflate pe pereții cabanei lor, și originea mașinăriei cu care tatăl ei creează acele arome. Pe măsură ce Emmeline crește, la fel crește curiozitatea ei, care într-o zi nefastă îi răpește tatăl și viața de vis de pe insulă și o aduce cu brutalitate în lumea crudă și reală – un loc al iubirii și al trădării, dar și al ambiției și al răzbunării.
  Acum o adolescentă deja, Emmeline simte primii fiori ai iubirii și chiar trăiește pasiunea în brațele lui Fischer, dar când totul pare să se așeze în viața ei plină de neprevăzut, destinul îi desparte. Rămasă din nou singură, descoperă indicii importante legate de propria identitate, iar asta îi trezește dorința de a-și înțelege trecutul, așa că pleacă într-o nouă aventură, hotărâtă să-l regăsească pe cel care i-a furat inima, dar și s-o găsească pe femeia care îi poate spune totul despre propriul trecut.
Veți citi întreaga poveste în romanul PARFUMUL IUBIRII ȘI AL TRĂDĂRII de Erica Bauermeister, traducerea Cristina Radu, disponibil de vineri, 05.08, la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.