2014 „Obsidian” de Jennifer L. Armentrout-Editura Leda

2014 „Obsidian” de Jennifer L. Armentrout-Editura Leda

Obsidian

La Editura Leda a aparut cartea Obsidian de Jennifer L. Armentrout, volumul I din seria Lux.Obsidian

NEW YORK TIMES BESTSELLER 

O CALATORIE CAPTIVANTA DE LA PRIMA PANA LA ULTIMA PAGINA.

Inceputurile sunt intotdeauna dificile.

Cand ne-am mutat in Virginia de Vest, chiar inaintea ultimului meu an de liceu, ma resemnasem sa am de-a face cu accente ciudate, acces intermitent la internet si teribil de multa plictiseala… pana cand am dat cu ochii de vecinul meu sexy, inalt si cu ochii de un verde straniu. Lucrurile pareau deja sa mearga mai bine.

Si pe urma a deschis gura.

Daemon este enervant. Arogant. imi vine sa-l omor. Nu ne in telegem deloc. Absolut deloc. Dar cand un strain ma ataca si Daemon efectiv face timpul sa incremeneasca doar cu o simpla miscare a mainii, ei bine, ceva… neasteptat se intampla.

Vecinul meu extraterestru sexy a lasat o urma pe mine.

Da, ati auzit bine. Extraterestru. Se pare ca Daemon si sora lui Dee au o galaxie de inamici care vor sa le fure abilitatile, iar atingerea lui Daemon ma face sa stralucesc asemenea luminilor din Las Vegas.

Singurul fel in care pot ramane in viata in toata povestea asta este sa stau cat mai aproape de Daemon, pana cand amprenta vrajii extraterestre dispare de pe mine.

Asta daca nu-l omor mai intai.

Sursa Grup Editorial Corint

3 COMMENTS

  1. Offf, am citit atat de multe pareri despre seria LUX locco_smiley_3 incat parca parca as lua-o toata (volumele ). Sincer tot stau pe ganduri pentru ca nu am citit nimic de genul acesta 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.