In spatele mastii–Emma SayleÎn spatele măştii de Emma Sayle

La Editura Trei a apărut cartea În spatele măştii – Emma Sayle

Emma e o fată obişnuită. A crescut într-o familie aşezată şi are o relaţie stabilă. Dar Emma ascunde o poveste indecentă. A pornit o afacere în care organizează petreceri. Însă nu orice fel de petreceri. Ci petreceri decadente şi hedoniste, ţinute în locaţii secrete. O lume a dorinţelor şi a lipsei de inhibiţii – toate pentru a le oferi plăcere femeilor.

Emma încearcă să se ţină departe de acest vârtej de pasiune şi fantezii nestăvilite. Însă lucrurile scapă brusc de sub control…

O poveste adevărată despre senzualitate, seducţie şi atracţie. Un club secret, celebru pentru petrecerile sale, mai sălbatice decât în Fifty Shades of Grey… Un loc în care, în spatele măştilor elegante, poţi da glas celor mai intime închipuiri ale tale…

În 2005, la 27 de ani, Emma Sayle a creat brandul Killing Kittens, specializat în petreceri pentru adulţi. Clubul a ajuns faimos, primind sute de cereri şi comenzi de pe ambele ţărmuri ale Atlanticului. Emma se ocupă în continuare de club. Trăieşte la Londra.

“Nu e o exagerare să spunem că, pentru unii oameni, Killing Kittens a schimbat felul în care gândesc şi trăiesc.” Time Out

“Ne lipim strâns unul de altul, iar sărutarile noastre devin tot mai adânci și mai fierbinți. Închid ochii ca să mă concentrez la senzația degetelor lui împletite în părul meu, la atingerea buzelor lui, la căldura gurii lui lipite de a mea și la extraordinarul lui talent de a face dragoste cu mine.”

……grupul din seara asta include multe cupluri căsătorite, majoritatea între 35 şi 40 de ani Nu ştiu de ce, dar petrecerile la hoteluri din afara oraşului atrag categoria asta de clienţi.

Unii sunt plictisiţi de viaţa lor sexuală şi simt nevoia să şi-o condimenteze puţin, iar alţii vor să-şi împingă partenerii dincolo de limitele confortului personal şi îi provoacă să încerce ceva nou.

Ca să mă asigur că va fi o petrecere plină de viaţă am invitat şi câţiva dintre cei mai entuziaşti membri ai Killing Kittens. Jucărie, desigur, dar şi un prieten de-al lui numit Făt-Frumos (fiindcă e incredibil de frumos), pe care îl cunosc de ani de zile.

A fost primul om care m-a sunat să mă felicite când am format Killing Kittens şi imediat m-a întrebat dacă îl primesc ca membru.

De atunci a venit la o grămadă de petreceri, ca să mă vadă pe mine, nu neapărat ca să se alăture distracţiei, cică, dar cum mă întorc o clipă cu spatele, dispare în iureşul de participanţi, înfăţişarea lui îi asigură numeroase invitaţii de la pisicuţe care vor să se bucure un pic de frumosul lui trup — e un fanatic al fitnessului şi fost jucător de rugbi, iar asta îl face extrem de apreciat de pisicuţe.

Ţin mult la Făt-Frumos, dar n-am vrut niciodată să ies cu el, fiindcă ştiu că e monogam în serie şi nu stă niciodată prea mult cu nicio fată.

Mai e şi Rock, o frumoasă actriţă aspirantă dependentă de sex, al cărei talent oral e legendar. Am auzit că gura ei i-a făcut pe unii bărbaţi să verse lacrimi de fericire.

Primul care soseşte e cel mai proaspăt recrut al clubului, o blondă drăguţă şi amuzantă din nord-vestul Angliei. M-a sunat personal ca să-mi pună întrebări în legătură cu intrarea în Killing Kittens şi i-am spus că nu are nevoie decât de mentalitatea care trebuie.

Jordie a aplicat imediat şi mi-a făcut mare plăcere să accelerez intrarea ei în club. După cum arată, se va integra perfect printre noi — poartă un costum de pisică din piele neagră, cu un fermoar lung în faţă, cu cheiţă în formă de inel.

— Cât mă bucur să te cunosc, Jordie! exdam.
— Şi eu pe tine! spune ea, expansivă, pupându-mă pe ambii obraji Nordul invadează Sudul! Am să conving pe toată lumea din comitatul meu să intre în Killing Kittens. Ai să vezi!
— Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine, răspund.

O prezint lui Dolly Fason şi Insulei de Smarald şi tuturor ni se pare că o cunoaştem de ani de zile pe această creatură fermecătoare. Jordie ne spune că aproape a renunţat la petrecerile erotice din cauza unei experienţe dezastruoase avute în nord-vest.

Casa era ca un palat şi participanţii au socializat cu câteva mutre celebre, dar totul s-a dus naibii rău de tot când Jordie a nimerit în pivniţă, unde a descoperit o vastă mulţime de bărbaţi făcând sex cu o femeie legată cu lanţuri de mâini şi de picioare şi cu sfârcurile prinse în cleştişori.

Bărbaţii deţineau control total asupra ei şi o tratau ca pe o bucată de carne. Jordie a întins-o rapid când doi bărbaţi au întrebat-o dacă nu vrea să fie şi ea înlănţuită lângă cealaltă şi regulată de zecile de bărbaţi prezenţi.

4 COMMENTS

  1. Am vazut-o in Carturesti si am rasfoit-o un pic… ma atrage povestea, dar parca am citit prea multe de genul asta 😐 trebuie sa mai fac o pauza ca de la o vreme, par toate la fel 😐 dar am pus-o pe wishlist pt candva 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.