În căutarea unui soţ de Victoria Alexander

În căutarea unui soţ, de Victoria Alexander – Colecţia Iubiri de poveste

În căutarea unui soţ

The Pursuit of Marriage

Victoria Alexander – recenzii

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Alma-Litera

Citeşte despre cărţile din Seria Effington Family – Victoria Alexander

În căutarea unui soţ de Victoria Alexander historical romance.

Sâmbătă – 09.11.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul cu nr. 8 al seriei „Effington”. Precedentul volum, MĂRTURISIREA, a apărut în 2015.

   Cassandra Effington pune un pariu scandalos: îi va găsi lui Lord Berkley soția ideală înainte ca el să îi găsească partenerul perfect. De fapt, acesta vrea să o facă să își dea seama că soțul perfect este nimeni altul decât el însuși!

     Cassandra Effington este una dintre cele mai delicioase debutante care a valsat vreodată într-o sală de bal din Londra. Dar, în timp ce sora ei geamănă Delia este acum căsătorită, Cassandra este încă neclintită și toată lumea este de acord că standardele ei sunt mult prea ridicate. Așadar, cum ar putea ea să piardă un pariu neobișnuit cu frumosul și scandalosul viconte Berkley?

   Propunerea: Ea îi va găsi o mireasă ideală cu mult înainte să îşi găsească perechea perfectă. Dar, Lordul Berkley intenționează să fie foarte greu de mulțumit. El a ales deja femeia potrivită și nici o doamnă Cassandra nu poate să fie suficient de rapidă şi suficient de perfectă, cu excepția ameţitoarei Cassandra. Și va face tot ce este nevoie pentru a se asigura că niciun domn nu este suficient de ispititor, până când își va da seama că bărbatul perfect în vederea căsătoriei nu este nimeni altul decât vicontele însuși.

„Știa că voia pe cineva respectabil, dar nu plictisitor. Incitant, dar nu periculos. Puternic, dar nu arogant. Loial și de încredere, dar nu ușor de dominat. Iar acest mascul ideal mitic avea să o iubească fără limite pentru restul vieţii lui. Pe scurt, bărbatul visurilor ei ar fi aproape perfect ‒ și probabil nici măcar nu exista.”

„–Există o diferenţă între…Cassie căută cuvântul potrivit. Între legături amoroase, dorinţă și iubire. Cum definești iubirea, milord?
– La fel ca toată lumea, cred eu. Dragostea este… ei bine… adică…Reggie o privi în ochi. Domnișoară Effington, dragostea e procesul de a sta pe marginea prăpastiei și a-ţi da voie să te rostogolești înainte, liber, cu certitudinea că poţi zbura.
– Și dacă nu poţi? întrebă ea fără să gândească. Dacă… te prăbușești? Dacă te lovești de fund? Ce faci atunci?
– Atunci, te alegi cu vânătăi sau mai rău și inima ţi-e probabil
frântă, dar te ridici. Te vindeci și, când abisul apare din nou, o iei de la capăt. Simpla bucurie a zborului face să merite riscul, domnișoară Effington.”

„Reggie era primul și singurul bărbat al cărui sărut îi dăduse fiori. Primul și singurul bărbat care îi umpluse gândurile ziua și noaptea. Primul și singurul bărbat pe care îl iubise vreodată. Dacă nu avea să se căsătorească cu el, nu voia pe nimeni altcineva.”

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.