Lansare 18.08.2014 „Ingeri in parul meu” de Lorna Byrne-Editura Rao

Lansare 18.08.2014 „Ingeri in parul meu” de Lorna Byrne-Editura Rao

Ingeri in parul meuTitlu disponibil cu precomanda. Data lansarii 18 august !

Ingeri in parul meu este o cronica detaliata a povestii vietii Lornei. Cu mult calm si intelegere, ea povesteste despre copilaria traita intr-o Irlanda saraca, despre locurile unde a muncit in Dublin, si despre viata ei alaturi de barbatul visurilor ei – o viata in doi care a fost marcata de tragedii personale.

Povestea ei le ofera cititorilor o privire unica asupra ajutorului angelic care ne inconjoara si ne sta la dispozitie oricand pentru a-l cere. Lorna ne indeamna: “Nu trebuie decat sa cerem.”

 O autobiografie plina de inspiratie, in care o femeie mistica din Irlanda zilelor noastre ne impartaseste intalnirile, trairile si conversatiile ei alaturi de si cu ingerii si spiritele care au insotit-o intreaga viata.

 Pareri:

In vremuri in care inselaciunea este raspandita peste tot, mai mult ca oricand, lumea are nevoie de sfaturi si de speranta. ingeri in parul meu este o carte extraordinara a unei femei incredibile, care ne impartaseste experienta ei unica si fascinanta pe care o traieste alaturi de ingerii care o insotesc si o ajuta, in viata ei dar si pentru a ne transmite noua, tuturor mesaje.”Jim Corr, The Corrs

 “Povestea uimitoare a Lornei are toate calitatile pentru a deveni un bestseller mondial.”

Scottish Sunday Post

 Despre autoare:

 Lorna s-a nascut intr-o familie sarmana din Dublin in 1955. Chiar inainte sa invete sa vorbeasca, Lorna vedea si comunica cu ingerii – ea ii vede fizic, asa cum noi vedem persoanele de langa noi. Interesul ei redus pentru lumea materiala a fost interpretat drept “retardare”. in 1971, in timp ce lucra impreuna cu tatal ei, Lorna l-a cunoscut pe Joe, barbatul pe care ingerul Ilie i-l prezisese de sot. S-au casatorit in 1976.

Au avut o viata fericita impreuna, dar plina de necazuri, Joe nu se bucura de o sanatate prea buna, si nu putea lucra de cele mai multe ori. in anul 2000, Joe s-a stins, asa cum prezisese ingerul Ilie, iar Lorna a ramas singura cu patru copii, dintre care unul in varsta de doar cinci ani.

Lorna a continuat sa vada si sa vorbeasca toata viata cu ingerii si spune: “Mi-au fost profesori, prieteni (si mai sunt si azi)”. Cand era mica, Lorna nu avea voie sa le spuna celorlalti ce vedea. si nici nu a facut-o pana la publicarea biografiei ei, Ingeri in parul meu .

Cartea este disponibila pentru precomanda pe Libris.ro.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.