22.08.2014 “Amintiri inselatoare” de Sandra Brown-Colectia “Carti Romantice”

22.08.2014 “Amintiri inselatoare” de Sandra Brown-Colectia “Carti Romantice”

Amintiri inselatoareVineri, 22.08.2014 apare cartea “Amintiri inselatoare” de Sandra Brown.  Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Libertatea pentru femei. A aparut si cu titlul de „Paravanul de fum„.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Britt Shelley, reporter-vedeta la o televiziune din Charleston, traieste o experienta cutremuratoare: dupa o noapte din care nu tine minte nimic, se trezeste alaturi de cadavrul lui Jay Burgess, unul dintre eroii politiei locale.
in urma cu cinci ani, chipesul si petrecaretul Burgess salvase multe vieti in timpul unui incendiu care devastase sectia de politie. Prietenul sau din copilarie, Raley Gannon, se ocupase de ancheta, dar n-o putuse finaliza deoarece viata si cariera lui fusesera distruse de un scandal.
Acum, reportera ale carei relatari partinitoare au contribuit la prabusirea lui Raley reprezinta singura lui sansa de a se razbuna si de a obtine dreptatea pentru victimele incendiului. insa pe masura ce Raley si Britt scot la iveala secretele acelei zile fatidice, situatia devine tot mai periculoasa, astfel incat cautarea adevarului se transforma totodata intr-o cursa nebuneasca pentru a-si salva propriile vieti”.

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. Da, Nicole 😀 Este o carte frumoasa , alerta cu persoanaje frumoase 😀
    Am luat-o !Am citit-o ! Mi-a palcut enorm de mult .
    punctajul meu pentru aceasta carte este de 9.9 puncte

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.