23.08.2014 „Lordul Intunericului” de Elizabeth Hoyt-Colectia „Iubiri de poveste”

23.08.2014 „Lordul Intunericului” de Elizabeth Hoyt-Colectia „Iubiri de poveste”

Lord of Darkness - Lordul Întunericului - Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera/Alma

Lordul intunericuluiSambata, 23.08.2014 apare cartea „Lordul Intunericului de Elizabeth Hoyt. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„El isi duce existenta in intuneric. Este misteriosul razbunator mascat, cunoscut drept Fantoma din St.Giles, iar singurul sau tel este sa-i protejeze pe nevinovatii din Londra. Totul se schimba insa in noaptea in care o lady il infruna, indreptand un pistol spre el – si-si da seama ca se confrunta chiar cu propria sotie…
Lady Margaret Reading a jurat ca va ucide Fantoma din St. Giles – barbatul… despre care se spunea ca, in urma cu cativa ani l-a ucis pe cel care fusese iubirea vietii ei. Acea tragedie o obligase apoi sa incheie o casatorie de convenienta. intorcandu-se la Londra si la barbatul pe care nu-l mai revazuse din ziua nuntii lor, Megs nu-l recunoaste pe cel din spatele mastii. Aprig, impunator si periculos, Fantoma din St.Giles este tot ceea ce se temea ca va fi… si mult mai mult de-atat.
Cand pasiunea izbucneste, acesti doi straini nu se pot abtine sa nu dezvaluie mai mult despre ei insisi decat au avut vreodata de gand. Dar cand Megs afla adevarul – ca Fantoma este sotul ei, Godric St. John – jocul incepe si adversarii trebuie sa se predea in fata unei tentatii care i-ar putea distruge pe amandoi.”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. Am citit-o si mi-a placut.E antrenanta cartea,dar…ne-a lasat in suspans cu urmatoarea Fantoma si Artemis!
    Si oare ce e cu capitanul Trevillion? locco_smiley_14 locco_smiley_14
    Astept urmatoarea carte! locco_smiley_37

  2. Si mie mi-a placut cartea, este foarte frumoasa! Lilah, urmatoarea carte e cu Artemis si Maximus Batten(a treia fantoma). Cat despre capitanul Trevillion, povestea lui urmeaza sa apara in 2015, cu, surpriza, Phobe Batten!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.