Odiseea dragostei de Mary Jo Putney

Odiseea dragostei, de Mary Jo Putney – Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Odiseea dragostei

Once a Spy

Mary Jo Putney recenzii cărți

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Editura Lira/Litera

Traducere: Cristina Radu

Seria Rogues Redeemed > Seria Rebeli de odinioară: 1. Once a Soldier – Ispăşire prin iubire, 2. Once a Rebel – Rebelul de altădată, 3. Once a Scoundrel – Fecioara din harem,4. Once a Spy – Odiseea dragostei, 5.Once Dishonored

   Odiseea dragostei de Mary Jo Putney historical romance.

Cartea apare vineri – 14.02.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

   Volumul al patrulea al seriei „Rebeli de odinioară“, din care am publicat ISPĂȘIRE PRIN IUBIRE (2016), REBELUL DE ALTĂDATĂ (2017) și FECIOARA DIN HAREM (2018).

   Renumită pentru amestecul său unic de aventură, spirit și romantism, autoarea de top New York Times, Mary Jo Putney, ne aduce o nouă poveste din epoca napoleonică din Londra.

Dragoste și supraviețuire în umbra lui Waterloo …

   După mulți anii petrcuți ca și ofițer de informații britanic, Simon Duval își dă demisia din funcție după abdicarea lui Napoleon. În speranța de a găsi un sens nou în viața sa, se întoarce în Anglia, unde o descoperă pe văduva vărului său, Suzanne Duval, Contesa de Chambron. Lucrând ca croitoreasă, trăind la limită, Suzanne a avut o viață la fel de complicată ca a lui Simon. În timp ce amândoi cred că dragostea nu este pentru ei, legătura lor de prietenie îl determină pe Simon să-i propună o căsătorie de conveniență, iar Suzanne acceptă.

  Nu voia și nu se aștepta la o căsătorie adevărată, dar, în timp ce Suzanne se alătură lui Simon, în căutarea fratelui său adoptiv, lipsit de mult, căldura și grija încep să le vindece cicatricile – și o puternică pasiune se aprinde între ei. Atunci, știrile din Franța amenință să le perturbe fericirea. Napoleon a scăpat din Elba și Wellington îi cere personal lui Simon să ajute la prevenirea unui alt război devastator. Numai că de data aceasta, Simon nu intră în pericol singur. El și Suzanne se vor confrunta cu un pericol mortal și se vor ruga ca dragostea să-i ajute să treacă peste toate problemele.

Simon vrea doar o căsătorie de conveniență… până când o întâlnește pe Suzanne. Iar pasiunea aprinsă dintre ei le va vindeca cicatricile trecutului.

„-Cred că tu ești cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată, rosti el blând. Ai supraviețuit unei căsătorii triste cu un bărbat care nu te merita. Ai supraviețuit capturării când ai fost răpită de pirați și anilor ca sclavă în harem. Ai tăria de a îndura și abilitatea de a te schimba și evolua. Deoarece ai decis să faci tot ce poți pentru ca această căsătorie să funcționeze într-un mod ce ni se potrivește, nutresc speranțe. Amândoi vrem asta. Cu dedicare și inteligență, cu siguranță vom reuși.”

Senzațiile începură să-i alunge toate amintirile durerii și fricii simțite în captivitate. Se cufundă în fierbințeala și nerăbdarea prezentului, triumfătoare în pasiunea crescândă.”

„Cu gestul și cuvintele lui, ultima urmă a rușinii ei dispăru. Se întoarse și îl sărută cu o dorință aprigă. Trup lângă trup, piele pe piele, foc lângă foc.
Existase o pasiune din ce în ce mai intensă între ei, dar niciodată nu o inițiase ea și niciodată astfel. El îi venise în întâmpinare cu întreaga sa pasiune zăgăzuită până când ea va fi fost pregătită. Acum era pregătită, mon Dieu, era pregătită!”

Colecţia Cărţi Romantice martie 2020

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice #MaryJoPutney #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.