50 Shades of Diego!

    Aveam emoții, era o seară decisivă pentru mine. Voiam să îmi pun imaginația în practică, dar ceva care să nu fie nici foarte îndrăzneț și nici foarte timid. De felul meu sunt pudică, dar voiam o schimbare. Harold îmi arătase latura lui, era plin de tandrețe și genul de bărbat care nu face nimic dacă nu întreabă înainte: „Pot? Îmi dai voie?”…. „Dar eu? Să merg mai departe?”.

    Putea el să îmi asculte dorințele? Eram o novice, dar asta nu mă împiedica să am vise. De câteva ori cred că i-am dezvăluit fără să vreau din dorințele mele ascunse, dar nu a avut nicio reacție, prin urmare nici nu cred că m-a auzit sau că a înțeles ceva. Sau poate mi s-a părut mie că am spus ceva. Or fi fost numai gândurile mele? Am luat-o razna, asta este clar! Și totuși, aș încerca! În seara asta mă întâlnesc cu Harold! Îi știu locuința, cam austeră pentru gusturile mele, dacă mă întrebați, dar ce vreți, este un decor pur masculin. Dacă i-aș spune să decoreze cumva să fie mai cald, mai senzual, mai… mai…. Cine naiba sunt eu să îi distrug decorul omului? Da, dar acest om este bărbatul pe care îl iubesc, așa că pot să visez și eu liniștită că poate vreodată…
Sticla de vin roșu pe care o cumpărasem pe traseu prevestea o noapte hot, care speram să fie ceva in genul 50 Shades. Aveam chef de nebunii și noaptea era luuuungă!
Mister Grey era sursa de inspirație perfectă pentru niște ore incendiare, dar îmi cam displăcea ideea cu masa… Hmmm…  eu nu voiam să îmi torturez coastele pe lemnul tare. Nu. Eu preferam confortul, așternuturile moi, mochetele pufoase care să mă facă să simt că plutesc. Cred că citesc cam mult eroscop. Poate ar trebui să o las mai moale. Poate Harold nu gândește asa. Poate că o să-l sperii cu dorințele mele…
Cobor din taxi-ul care mă adusese, emoționată la gândul că ceea ce urmează va însemna cumva o ruptură în relația mea… sun la ușă cu inima bubuindu-mi în piept și vă spun sincer că aveam acea senzație să fac stânga împrejur și să fug. Toate acestea se întâmplă în fața unei uși care nu se mai deschidea, deci aveam vreme ori să fug, ori să nu îmi pun dorințele în aplicare. Optez pentru… Ușa se deschide și din prag mă întâmpină un altfel de Harold. Doamne, tipul ăsta este tipul meu? În fața mea nu mai era cel cu care eram obișnuită, tipul serios și impecabil îmbrăcat, impecabil aranjat de fiecare dată, tipul cu reguli scrise. Vedeam acum un bărbat cu blugii lăsați pe șolduri, cu părul ca și cum își trecuse degetele prin el, cu bustul gol, zâmbind din colțul gurii lasciv şi privindu-mă printre genele lăsate. În privirea lui nu se deslușea nimic, nu știai ce gândește sau ce vrea, era un mister. Ăsta părea tipul șmecheraș, care oricând și la orice oră m-ar fi devorat. Rămăsesem fără grai! Își ridica o sprânceană și cu zâmbetul de o senzualitate fără margini îmi întinse mâna și dintr-o smucitură m-am trezit dincolo de prag. Dar înainte de-a trece pragul, vă jur că nu știu cum și nici când m-am trezit legată la ochi. Nu am apucat să spun nicio silabă, nu aveam nicio reacție, cred că omul a lucrat câtă vreme am stat holbându-mă la el. Simt că încetișor sunt împinsă câțiva metri și oprită, iar legătura îmi dispare ca prin farmec.
Pentru prima dată am rămas ca la dentist și cu ochii cât cepele, nu-mi venea să cred! Locuința lui Harold se schimbase!
La vederea covorului de un roșu intens am simțit că sângele începe să îmi pulseze în vene într-un mod neobișnuit. Părea atât de moale, iar culoarea atât de vibrantă, încât imaginația mi-a luat-o la galop. Deja mă puteam vedea întinsă pe acel covor, cu flăcările din șemineu dansând pe pielea mea. Oare el la ce se gândea? Uneori mă enerva faptul că în ochii lui nu puteam citi nimic, însă la ceva tot s-a gândit atunci când a amplasat acel decor pasional în fața focului. Cine a zis că roșu e culoarea iubirii arzânde nu s-a înșelat… Nu s-a înșelat deloc!
Vă las pe voi să vă imaginați ce a urmat…
Târziu în noapte, întinsă pe covorul roșu și moale, martor al dorințelor mele, înconjurată de brațul posesiv al iubitului meu și cu un zâmbet tâmp pe față, mi-am rotit ochii prin cameră. Nu apucasem să văd prea multe și acum analizam curioasă. Covorul îmi oferise momente unice, sălbatice, încărcate de forța culorii care parcă domina toate fanteziile mele.Diego (2)
Draperiile de un roșu liniștitor ascunzând secrete crea o atmosferă intimă și senzuală. Dintre draperii se întrezăreau perdelele asortate, alese cu bun gust, iar tapetul… nu observasem tapetul până atunci. Dar nu avusesem când… Wow, Harold s-a întrecut pe sine, știa, știuse ce îmi doresc! Să facă singur toate astea dovedește… Singur? Nu prea cred. Doamne, un gând trece fulgerător prin mintea mea!… Exista o altă „ea”? L-a ajutat?
Întorcându-mă spre bărbatul care îmi împlinise dorințele  și care dormea liniștit lângă mine, cu o expresie de mulțumire pe față și câteva șuvițe rebele pe frunte… am devenit și mai geloasă! Cine este ea? De ce?
L-am înghiontit încetișor…

    – Harold!…

    Cu voce somnoroasă și răgușită iubitul meu îmi răspunde:

    – Hm! 
– Cine te-a ajutat să decorezi casa? Este evident că nu ai făcut-o singur și te rog să nu mă minți!
Vocea aceea răgușită și joasă îmi răspunde:

   –  Diego!

    – Cine? Cine este Diego?
Se trezește de-a binelea și un rânjet îi apare pe figură:

Diego   – Geloasă?! Iubito, Diego este un magazin pe care l-am descoperit de curând. Știam ce îți dorești și știam ce îmi doresc și eu, așa că am apelat la ei. În afară de sfaturi profesionale, m-au ajutat cu tăierea, tivirea, surfilarea materialelor, chestii din astea, la care eu nu mă pricep,  toate la fața locului, am plătit cu cardul şi problema s-a rezolvat. Şi n-ai văzut ce covoare moderne avem şi în celelalte camere, dar ai tot timpul din lume, pentru că nu te mai las să-mi scapi. Asta va fi casa ta, casa noastră!  Mulțumită de răspuns?! Și deci… esti geloasă? Își pune în aplicare iarăși rânjetul acela sexy.
– Cine? Eu? Da, bine, poate puțin. 
Râde încetișor și mă trage în brațele lui. Acum sunt liniștită și nu pot decât să-i mulțumesc lui Diego că a reușit să îmi creeze atmosfera dorită. Da, mă simt ca în 50 Shades of Grey! Închid ochii și somnul începe să mă cuprindă, dar nu înainte de a zâmbi la gândul ce apare. Ce Grey?!!….50 Shades of Diego! Mi-a oferit casa de vis!

    Până la urmă casa de vis este casa în care eşti alături de persoana iubită, acolo unde eşti fericit, plângi, râzi, te cerţi, suferi, te împlineşti, unde simţi că este locul tau indiferent de ceea ce este în jur, restul…. te ajuta Diego!

   „Un vis pe care-l visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visăm împreună e o realitate.”-John Lennon

                                                          Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016!

Review overview
5

27 COMMENTS

  1. Ce reclama super! Cand am citit titlul „Fifty shades of Diego”, mintea mi-a fugit la o noua parodie in genul „Fifty shades of Black”. Apoi mi-am dat seama la ce se refera mai exact. :))

  2. M-ati dat gata! Foarte bun articolul si scris si video! Aveti o imaginatie super! Astfel de reclame tot sa vezi. Bravo!

  3. Sunteti nebuni de buni! Numai cand am vazut titlul si deja am devenit curioasa. Acum vreau sa-l cunosc si eu pe Diego 😀 Realizati niste materiale de te lasa fara replica. Muzica de jazz, nu? Bine aleasa, si imaginile alea cum lasa sa curga povestea. Pai asa, sa ma tot duc sa cumpar draperii si covoare. 🙂

  4. Cred ca multe femei, citind acest material, s-au întrebat dacă nu cumva ar fi vremea să schimbe covorul…

  5. Doamne ce nebunie, ma tot gandeam care este treaba cu 50 de umbre si Diego. Acum stiu, clar vreau sa redecorez. Va felicit pentru efortul depus, se vede ca este o munca de echipa.

  6. Sunteti buni, personal n-as fi facut asemenea combinatie, dar cum eu nu sunt omul literelor, ma inclin in fata voastra. Ati reusit, Diego, este la loc de cinste 🙂

  7. Imaginatia imi joaca feste numai cand ma gandesc la ce ati putut sa scrieti. Harold sau Diego? Deja aveti preferinte 🙂 Il Aleg pe Diego, sunt o persoana practica si culorile sunt pe placul meu.

  8. =)) Nici nu stiam de firma aceasta, Diego. Acum cand ma voi gandi la ea, voi avea zambetul pe buze. locco_smiley_15

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.