O Gală Royal-istă

Gala Excelenței în Blogging, 2017, la Hotel Royal

   Pentru că toamna e anotimpul în care ne pregătim să stabilim bilanțul anului care stă să se încheie, dar și al culegerii roadelor, ne-am gândit că ar fi grozav dacă am organiza un eveniment festiv care să răsplătească meritele și performanțele din blogging. Premiile oferite ar putea constitui cartea de vizită a succesului în comunitatea online, elementul-cheie care să deschidă oportunități de colaborări și/sau de afaceri, dar și o recunoaștere a calității. Pe lângă Top Blog, stabilit pe domenii (life style, cultură, dezvoltare personală, călătorii etc.), s-ar acorda în cadrul Galei și Trofeul de excelență, premii speciale, mici suveniruri din partea sponsorilor și a organizatorilor. Apoi vine întrebarea: unde? Unde să desfășori o gală de o asemenea amploare?

   Reușita unui eveniment ține de organizare. Trebuie să ții cont de toate detaliile, să ai planuri de rezervă și o echipă pe care să te poți baza.

   Un aspect foarte important îl constituie locația. Nu de puține ori s-a întâmplat ca evenimente sociale/ petreceri pretențioase să devină un fiasco din cauza spațiului în care au fost organizate. Ori sala să fie neîncăpătoare, prin urmare și acustica având de suferit, ori să nu fie suficiente locuri de parcare, ori mâncarea să lase de dorit sau să pice curentul în cel mai nepotrivit moment. Nici nu vreau să îmi imaginez situațiile penibile și privirile dezaprobatoare ale participanților… .

   Pentru Gala Excelenței în Blogging 2017, eu aș alege muntele, mai exact un salon de evenimente din Poiana Brașov. Chiar dacă nu sunt din partea locului și organizarea de evenimente în Brașov ar putea reprezenta o problemă, există locații care îți pun la dispoziție tot ce este nevoie, de la sală de conferințe, restaurant, cazare și diverse servicii menite să lase în grija ta doar ceea ce ține de resursa umană. După o scurtă căutare pe internet, am găsit locația ideală. Nimeni nu ar refuza să participe la un eveniment organizat într-un cadru montan superb, desprins parcă din tablourile impresioniștilor, mai exact, o sală de festivități din cele două de la Hotel Royal. Amenajate modern și echipate cu aparatură de ultimă generație, sălile pot găzdui 120-140 de persoane, iar în aranjament teatru, pentru conferințe și prezentări, capacitatea crește până la 150 de locuri. Cei aproximativ 100 de invitați la Gală ar avea loc suficient. Mesele rotunde, îmbrăcate cu huse în nuanțe de crem, aranjate elegant și asortate cu scaunele oferă o notă de distincție și rafinament, sugerând importanța pe care o presupune evenimentul. Printre mesele astfel dispuse, ospătarii se pot strecura ușor, pentru a servi invitații. Restaurantul cu specific internațional vine în întâmpinarea clienților cu o gamă diversificată de meniuri, special concepute pentru satisfacerea celor mai exigente gusturi. Pentru aer curat, proprietarul ne invită pe terasa cu vedere spre munți, spre fascinanta lume a înălțimilor. Hotelul pune la dispoziție și un ecran de protecție, videoproiector, flipchart, sistem de sonorizare și laptop.

   Pentru micii însoțitori, spațiul de joacă va deveni centrul de atracție prioritar.

  Îmi și imaginez oaspeți în haine elegante ciocnind un pahar cu vin în cinstea câștigătorilor, care urcă pe rând pe podium pentru a-și primi placheta. Muzica şi strălucirea bliţurilor face ca totul să te ducă cu gândul la galele cu stil ale Oscarului. Pentru o seară sunt toţi actori în propriul film şi mândri de munca lor. Până şi fotografii amatori devin profesionişti, închipuindu-se în rol de paparazzi. Toţi excelenţi în excelenţa lor!

   Un eveniment la înălțime și la propriu și la figurat, unde cei ajunși în top își pot savura realizările în cel mai potrivit cadru pentru vârfurile valorice din orice domeniu.

  Ba, dacă vor, pot chiar să exclame ca Leonardo DiCaprio din botul Titanicului, de la altitudine Royal-istă, cu pieptul umflându-se pe terasă în aerul ozonat al Poienii:

I’m the King of the World!!!

 

Articol scris pentru competiţia SuperBlog 2017. Proba 21

Surse foto: Hotel Royal, Pinterest

14 COMMENTS

  1. Foarte frumos articol,iar peisajul și locația sunt superbe!Merita sa trecemai prin acele locuri!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.