Ai aflat de Librăria online Libmag.ro?

   Suntem cititori pasionați și ne plac provocările. Căutăm noutățile editurilor în librăriile online, dar și la colț de stradă, important este să ne ducem la bun sfârșit misiunea și să găsim ceea ce ne interesează. Chiar dacă biblioteca personală este aglomerată și deja am uitat numărul titlurilor care ne așteaptă liniștite pe raft să le răsfoim, nu putem rezista tentației.

Cititul a devenit un stil de viață și cărțile sunt precum pantofii cu toc-indispensabili.

   Fără voia noastră suntem într-o continuă mișcare, ne bem cafeaua și vânăm promoțiile primite în newsletter încă de la primele ore ale dimineții. Curiozitatea ne îndeamnă să verificăm ce a apărut nou pe stoc sau care sunt reducerile zilei. Din peregrinările noastre virtuale, am ales să vă prezentăm despre experiența cu Librăria online Libmag.ro-un brand deținut și recomandat de TargulCartii.ro. A apărut în anul 2017 și deține un stoc cu peste 5.000 de titluri de carte nouă din toate domeniile la prețuri foarte bune. Puteți găsi cărţi de literatură, artă, ştiinţă şi inginerie, cărţi pentru copii, cărţi de psihologie, cărți de referinţă, dar și de istorie, politică şi economie, cărţi cu reţete şi sfaturi utile, cărţi de spiritualitate, benzi desenate şi altele. Dintr-o gamă variată de produse puteți să vă comandați ceea ce vă place.

   În cazul în care locuiți în București și aveți chef de o plimbare, Libmag.ro vă oferă posibilitatea să alegeți personal cărțile de la sediul din Bulevardul I. C. Bratianu, nr. 6, Sector 3. Le puteți răsfoi liniștiți sau de ce nu, să simțiți mirosul de cerneală proaspătă pentru că programul de activitate este flexibil: Luni-Vineri: 09:00 – 21:00, Sâmbătă-Duminică: 10:00 – 20:00.

   Din păcate timpul este prețios și de cele mai multe ori preferăm să facem comenzile online pentru că posibilitățile sunt diversificate, iar livrarea ne avantajează. Dacă avem dispoziție și vremea ne lasă, alegem să ridicăm comanda direct din magazin sau preferăm curierul rapid (DPD sau Prioripost).

   Trebuie să știți că un cititor avid de lectură întotdeauna va căuta cele mai bune alternative pentru a găsi cărțile care îl ispitesc. Vânătoarea de noutăți se datorează în special recomandărilor care vin din jurul nostru și ne îmbie să îndrăznim, să căutăm ceea ce dorim cu ardoare.

Dacă vrei mai mult, atunci încearcă, vizitează Libmag și nu vei regreta. Calitatea este garantată.

5 COMMENTS

  1. Auzisem de libmag, însă nu știam prea multe 🙂 Plănuiesc să achiziționez câte ceva de pe site-ul lor 😀

  2. Eu i-am descoperit intamplator in decembrie 2017,cand aveam in minte o lista cu 4 carti pe care vroiam sa le cumpar. Pretul cel mai mic l-am gasit la ei, am sunat si la nr de telefon pus pe site in legatura cu ridicatul personal din librarie (nu mai plateam nimic, decat pretul cartilor). Recent, tot de la ei mi-am luat alte carti .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.