Bridgerton - Vicontele care mă iubea de Julia Quinn

Bridgerton – Vicontele care mă iubea, de Julia Quinn – Colecția Moon Light

Seria Bridgerton – poveși savuroase și temperamente vulcanice

  De această dată, ziarele de scandal s-au înșelat. Cel mai râvnit burlac, dar și cel mai greu de prins în capcana mariajului, Anthony Bridgerton, nu doar că s-a decis să se căsătorească – dar și-a ales chiar și o soție!
  Singurul obstacol în calea intențiilor sale este Kate Sheffield, sora mai mare a alesei sale și cea mai băgăcioasă femeie care poate fi întâlnită în sălile de bal londoneze. Aprigă și spirituală, Kate îl scoate din minți pe Anthony cu încăpățânarea ei de a împiedica această căsătorie – însă când închide ochii noaptea, Kate este cea care îi bântuie visele tot mai erotice…
Contrar convingerilor larg răspândite, Kate este destul de sigură că libertinii, chiar și după ce s-au cumințit, nu ajung să fie cei mai buni soți – iar Anthony Bridgerton este cel mai rău dintre crai. Kate este hotărâtă să-și protejeze sora – însă se teme că și propria inimă este vulnerabilă.
Iar când buzele lui Anthony le ating pe ale ei, își dă seama că a rezista în fața pasiunii nu este deloc cel mai ușor lucru din lume…
Veți citi întreaga poveste în romanul BRIDGERTON. VICONTELE CARE MĂ IUBEA. Carte disponibilă la chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei.

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Vicontele care mă iubea – recenzie

Colecția Iubiri de poveste mai 2021

cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks

historical romance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.