Cântecul maorilor - Sarah Lark

Cântecul maorilor, de Sarah Lark – Editura Rao

Editura Rao va publica în curând cartea  „Cântecul maorilor” de Sarah Lark.  Este continuarea frumoasei saga „În căutarea norului alb”.

Scurtă descriere:

  „O saga de familie plină de culoare în minunatele ţinuturi din Noua Zeelandă. Noua Zeelandă, 1893: William Martyn este un bărbat mult mai cultivat şi mai elegant decât oamenii care ajung în mod obişnuit în căutare de aur la Queenstown. Nici nu e de mirare, căci Will este fiul unor nobili irlandezi. Temperamentala Elaine se îndrăgosteşte de el, iar el pare să-i împărtăşească sentimentele. Însă deodată soseşte în vizită Kura-Maro-Tini, verişoara lui Elaine, care e pe jumătate maori şi a cărei frumuseţe şi libertinism îl cuceresc definitiv pe William.”

Sursa

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăţi editoriale

9 COMMENTS

  1. Am urmarit sa cumpar primul volum ,, in tara norului alb „dar nu stiu cum , de fiecare data , am nimerit ,,stoc epuizat „. , pana cand la un moment dat am si uitat de ea . Am sa mi-o caut si am sa o citesc .

  2. Am citit cartea ,,In tara norului alb”. Sarah Lark, are un stil diferit fata de celelate scriitoare de historical. Se axeaza si scoate in evidenta mai mult tara in sine Noua Zeelanda, cu traditii si obiceiuri, cu aliante pt. puterea pamantului. Acei fermieri la care puterea pamantului si cresterea oilor este mai puternica decat orice. Dragostea exista dar, nu este atat de aprofundata, dar este totusi prezenta. Poate unora li-se va parea greu citit , deoarece are multa descriere a peisajelor,(campii, oi, caini, cai, natura in sine), a vietii care exista, a oamenilor de pe acele meleaguri. In general barbati , care isi cauta sotii din Anglia. Subiectul cartii este chiar acesta, doua mirese pt. Noua Zeelanda, sa fiu cat mai scurta in poveste. 🙂

    • Hmm, ai ajuns si in Noua Zeelanda cu acesta ocazie. E bine de stiut pentru viitor. Sigur trebuie sa ma clonez pentru aceste carti. Nu mai imi ajunge timpul pentru cate reocmandari faci. Iti multumesc pentru prezentare IASMY

  3. o carte minunata pt. mama Nu puteai sa astepti putin si sa faci recomandarea de 8 martie . Oricum i-ti multumesc , e o idee grozava pt. cadoul mamei .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.