Ma regasesc in noi de Jasinda Wilder

ma-regasesc-in-noi...1La Editura Epica a aparut cartea „Ma regasesc in noi …” de Jasinda Wilder. Aceasta este disponibila pentru precomanda.

EPICA/Colectia EpicLove/Romance/New Adult +17 ani/Contemporary Fiction

Scurta descriere:

Moartea lui Kyle la numai saisprezece ani a fost un soc pentru toata lumea. Nell, fata care l-a iubit este inmarmurita de durere, chiar si cea mai buna prietena a ei, Becca, nu stie cum sa o ajute. Pentru ca, in acel moment, viata ei este traversata de un cutremur. Dar, ceva frumos se intampla, iar vinovatul este Jason Dorsey, cel de care Becca este indragostita chiar din clasa a patra, mai exact din momentul in care Jason i-a sarit in aparare lovindu-l pe Danny Morelli, care o luase peste picior pentru ca se balbaia. Pentru Jason, Becca aproape ca nici nu exista, o considera doar prietena lui Nell. O invitatie neasteptata ii aduce impreuna pe Becca si Jason, iar el descopera zi de zi cat de extraordinara poate fi ea, cascada de bucle negre, pielea maslinie, felul ei timid si linistit castigandu-i inima.
Dar fericirea si iubirea se pot naste atat de aproape de durere?
Jason nu avea de unde sa stie cate tragedii si cate izbanzi avea sa cunoasca si nici nu banuia ca in Becca ar putea afla iubirea vietii lui si, in iubire, fiecare dintre ei, regasirea de sine.
Tuturor le va ramane insa in suflet…
Durerea care nu se uita niciodata.
Dupa succesul romanului
Ma pierd in tine…, Jasinda Wilder ofera cititorilor o noua si incredibila poveste de dragoste, care a cucerit deja topurile internationale.

Sursa Editura Epica

6 COMMENTS

  1. Bravo Epica pentru ca va ganditi la cititori !! Daca se continua in ritmul acesta si ni se prezinta numai carti bune, vor avea multi fani.
    Ispite ispite…abia astept!

  2. Abia astept cartea, deorece eu sunt deja cucerita de stilul Jasindei Wilder! Ma pierd in tine este clar una din cartile mele favorite. Sunt curioasa care este povestea lui Becca si Jason, din pacate prezentarea cartii nu ofera nici un indiciu, in afara faptului ca e vorba de povestea de dragoste dintre ei.

  3. Imi place cum scrie autoarea, pana acum au fost carti care efectiv ne-au emotionat. Sper ca si de acum înainte va continua la fel.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.