PRINȚESA INCOGNITO de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

Prinţesa incognito, de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

Volumul al patrulea al seriei „Familia regală din Cordina“
Titlul original: Cordina’s Crown Jewel

Prinţesa incognito apare vineri-06.07.2018 la chioșcurile de presă alături de revista Libertatea pentru Femei.

  Copleșită de îndatoririle de prințesă și de viața trăită sub atenția presei, Camilla de Cordina își dorește câteva săptămâni de libertate deplină, în care să poată face tot ce își dorește fără a fi mereu atentă la protocol. În care să fie pur și simplu ea.

  Când această dorință devine prea puternică pentru a se mai putea împotrivi, pornește incognito într-o călătorie, dându-se drept Camilla MacGee.

  O furtună, un drum alunecos și o căprioară sunt motivele pentru care mașina ei ajunge să se împotmolească într-o pădure din zona rurală a Vermontului, iar salvarea vine odată cu apariția morocănosului și deloc prietenosului arheolog Delaney Caine, care îi oferă adăpost la cabana lui aflată în apropiere. Astfel, Camilla ajunge să guste din plin viața simplă la care visase, devenind temporar asistenta chipeșului arheolog. 

  Pe măsură ce iritarea pe care o simte Camilla din cauza atitudinii deloc prietenoase a lui Del se transformă într-o pasiune arzătoare, prințesa fugară devine tot mai conștientă că nu poate păstra prea mult timp secretul. 

<

p style=”text-align: justify;”>  Dar oare, la momentul adevărului, Delaney o va vedea ca pe femeia pe care a ajuns să o iubească, sau felul lui de a trăi, deloc compatibil cu viața unei prințese, îl va face să o respingă?


„Vrei să mă opresc? Acum? Sau vrei… Îl apucă încet cu dinţii de buza de jos, strânse uşor şi îi dădu drumul. … Mai mult?
Cel mai probabil, avea să îl ucidă treaba asta, dar, dacă tot era să moară, putea să o facă fiind fericit.
– Totul sau nimic.
– Totul atunci, fu ea de acord şi îşi uni buzele cu ale lui.”

 

„Căsnicia era, până la urmă, un joc al compromisurilor. Evident, mai întâi trebuia să îl convingă că voia să se căsătorească cu ea. Şi, înainte de asta, trebuia să îl convingă că era îndrăgostit de ea. Trebuia să fie îndrăgostit. Ea nu putea avea sentimentele acestea pentru cineva care nu ar fi simţit acelaşi lucru, măcar în parte.”

 


„De ce uneori îl prindea uitându-se la ea aşa cum o făcea? Atât de intens şi de direct, ca şi cum ar fi fost un puzzle ce trebuia descifrat. Şi de ce se apleca să o sărute în aşa fel încât să îi înfierbânte minţile, în cele mai neaşteptate momente?
Era îndrăgostit de ea şi cu asta, basta. Doar că era prea tont ca să îşi dea seama. Sau măcar să recunoască.”

Romanul PRINȚESA INCOGNITO de Nora Roberts, ultimul volum din seria „Familia regală din Cordina”. Disponibil la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa Cărţi Romantice

Nora Roberts aka Sarah Hardesty, Jill March, J D Robb, pe numele ei real Eleanor Marie Robertson, s-a născut în 10 octombrie 1950 în Maryland, Statele Unite, fiind cea mai mică din cei cinci copii ai familiei. A urmat o școală catolică, apoi liceul Montgomery Blair. A început să scrie în anul 1979, dar primele șase manuscrise trimise unei edituri i-au fost respinse. În anul 1981, Editura Silhouette Books îi publică prima nuvela, Irish Thoroughbred sub pseudonimul Nora Roberts. În prezent, ea este o binecunoscută autoare americană, care a scris peste 200 de romane de dragoste. Din 1999 încoace, fiecare dintre romanele lui Roberts a fost un bestseller în New York Times , iar 124 din romanele sale s-au clasat pe lista bestseller-urilor Times. Pentru seria „In Death” a folosit pseudonimul J.D. Robb și a mai scris, de asemenea, sub numele Jill March. Nora Roberts a fost prima autoare inclusă în Romance Writers of America Hall of Fame. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Câteva au fost ecranizate: Golful de la miezul nopții, Mesaje misterioase, Luminile Nordului etc.

Recenzii cărţi Nora Roberts

Listă cărți Nora Roberts

Recenzii/prezentări Colecţia Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iulie 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Prinţesa incognito de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.