PRINȚESA INCOGNITO de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

Prinţesa incognito, de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

Volumul al patrulea al seriei „Familia regală din Cordina“
Titlul original: Cordina’s Crown Jewel

Prinţesa incognito apare vineri-06.07.2018 la chioșcurile de presă alături de revista Libertatea pentru Femei.

  Copleșită de îndatoririle de prințesă și de viața trăită sub atenția presei, Camilla de Cordina își dorește câteva săptămâni de libertate deplină, în care să poată face tot ce își dorește fără a fi mereu atentă la protocol. În care să fie pur și simplu ea.

  Când această dorință devine prea puternică pentru a se mai putea împotrivi, pornește incognito într-o călătorie, dându-se drept Camilla MacGee.

  O furtună, un drum alunecos și o căprioară sunt motivele pentru care mașina ei ajunge să se împotmolească într-o pădure din zona rurală a Vermontului, iar salvarea vine odată cu apariția morocănosului și deloc prietenosului arheolog Delaney Caine, care îi oferă adăpost la cabana lui aflată în apropiere. Astfel, Camilla ajunge să guste din plin viața simplă la care visase, devenind temporar asistenta chipeșului arheolog. 

  Pe măsură ce iritarea pe care o simte Camilla din cauza atitudinii deloc prietenoase a lui Del se transformă într-o pasiune arzătoare, prințesa fugară devine tot mai conștientă că nu poate păstra prea mult timp secretul. 

  Dar oare, la momentul adevărului, Delaney o va vedea ca pe femeia pe care a ajuns să o iubească, sau felul lui de a trăi, deloc compatibil cu viața unei prințese, îl va face să o respingă?

Sursa Cărţi Romantice

    Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare. Este câștigătoarea a numeroase premii RWA Rita Awards, cea mai mare distincție a genului romantic. 

Recenzii cărţi Nora Roberts
Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iulie 2018

Prinţesa incognito de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.