Lista carti scrise de Anna Todd

Listă cărţi scrise de Anna Todd

    Anna Todd sau Anna Renee Todd (născută 1989), autoare americană-cunoscută prin seria After. Începutul seriei a fost postat pe site-ul Wattpad. After a devenit cunoscută şi apreciată pe Wattpad, în 2013 s-a apucat serios de scris şi a continuat seria.  Seria s-a axat pe trupa One Direction.

   Drepturile de publicare au fost achiziționate de către Simon & Schuster, iar Harry Styles a fost redenumit Hardin Scott pentru publicarea cărţii. Drepturile de ecranizare au fost achiziționate de către Paramount Pictures și Susan McMartin a fost anunțat să scrie scenariul.

   În 2015 Todd a anunțat că va publica Before, un roman care spune evenimentele After din perspectiva lui Hardin Scott.

   Seria After uneori este comparată cu trilogia Cincizeci de umbre, pentru că ambele au avut startul lor ca fanfiction.

    Anna Todd ne spune: „Lucrez la patru lucruri în acest moment. Unul dintre ele este o poveste LGBT numit Free, unul este o poveste Landon, înainte, iar ultima este un secret.”

Listă cărţiAnna Todd-carti-booksSeria After

   Seria After poate fi contagioasă dacă te prinde de la bun început, dar poate fi și extrem de enervantă. Personajele și subiectul în sine au reușit să mă captiveze, dar în același timp să-mi trezească sentimente contradictorii. Este ca și cum ai mânca tort cu foarte multă ciocolată, dar să fii perfect conștient de valoarea lui calorică… dar ce poți face când nu te poți abține? Fie mergi mai departe și te gândești că poate diabetul îți bate la ușă, fie trăiești clipa și elimini gândurile negative. 🙂

 1. After (2014)-După ce ne-am întâlnit
 2. After We Collided (2014)-După ce ne-am certat (Editura Trei)

 3. After We Fell (2014)-După ce ne-am îndrăgostit (Editura Trei)

4. After Ever Happy (2015)-După ce am găsit fericirea (Editura Trei)

5. Before (2015)-Înainte de noi (Editura Trei)

Seria Landon

1. Nothing More (2016)Nimic mai mult(Editura Trei)

2. Nothing Less (2016)-Nimic mai puţin (Ediura Trei)

Seria Stars 

1. The Brightest Stars (2018)-Cele mai strălucitoare stele (Editura Trei)

Nuvele

The Spring Girls (2018)

Colecţii

Imagines (2016)

12 COMMENTS

 1. Am citit primele trei volume pe wattpad, insa am citit si cele doua volume publicate. Acum bineinteles il astept pe al treilea. <3

 2. Ce sa zic in afara de faptul ca am devorat seria asta la propriu si am inceput sa citesc si Before. Am mai zis si inainte ca este genul de lectura care necesita pastile de cap pe masa altfel risti ca Harry sa te faca sa aluneci pe panta nebuniei … totusi, renunt la sanatate decat la personajul asta! 😀 After este o serie care creeaza dependenta.

 3. Mersi! Adevarul este ca imi place seria After! Abia astept sa apara si vol 3.
  Cu cat mai repede cu atat mai bine, as zice Dr! Si asta, dupa ce Mili m-a tentat cu recenzia la cel de-al doilea vol…ca altfel, eram hotarata sa astept sa apara toata seria si apoi sa o citesc!

 4. As vrea sa știu când o sa fie publicat volumul 4 în limba romana?As fi recunoscătoare dacă ați putea răspunde la întrebarea mea.
  Mulțumesc anticipat.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.