Cărţi scrise de Anna Todd

    Anna Renee Todd (născută 1989), autoare americană-cunoscută prin seria After. Începutul seriei a fost postat pe site-ul Wattpad. After a devenit cunoscută şi apreciată pe Wattpad, în 2013 s-a apucat serios de scris şi a continuat seria.  Seria s-a axat pe trupa One Direction.

   Drepturile de publicare au fost achiziționate de către Simon & Schuster, iar Harry Styles a fost redenumit Hardin Scott pentru publicarea cărţii. Drepturile de ecranizare au fost achiziționate de către Paramount Pictures și Susan McMartin a fost anunțat să scrie scenariul.

   În 2015 Todd a anunțat că va publica Before, un roman care spune evenimentele After din perspectiva lui Hardin Scott.

   Seria After uneori este comparată cu trilogia Cincizeci de umbre, pentru că ambele au avut startul lor ca fanfiction.

    Anna Todd ne spune: “Lucrez la patru lucruri în acest moment. Unul dintre ele este o poveste LGBT numit Free, unul este o poveste Landon, înainte, iar ultima este un secret.”

Listă cărţiAnna Todd-carti-booksSeria After

1. After (2014)-După ce ne-am întâlnit
2. After We Collided (2014)-După ce ne-am certat
3. After We Fell (2014)-După ce ne-am îndrăgostit
4. After Ever Happy (2015)-După ce am găsit fericirea
5. Before (2015)-Înainte de noi
Nothing More (2016)-Nimic mai mult

Colecţii
Imagines (2016)

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

12 COMMENTS

  1. Am citit primele trei volume pe wattpad, insa am citit si cele doua volume publicate. Acum bineinteles il astept pe al treilea. <3

  2. Ce sa zic in afara de faptul ca am devorat seria asta la propriu si am inceput sa citesc si Before. Am mai zis si inainte ca este genul de lectura care necesita pastile de cap pe masa altfel risti ca Harry sa te faca sa aluneci pe panta nebuniei … totusi, renunt la sanatate decat la personajul asta! 😀 After este o serie care creeaza dependenta.

  3. Mersi! Adevarul este ca imi place seria After! Abia astept sa apara si vol 3.
    Cu cat mai repede cu atat mai bine, as zice Dr! Si asta, dupa ce Mili m-a tentat cu recenzia la cel de-al doilea vol…ca altfel, eram hotarata sa astept sa apara toata seria si apoi sa o citesc!

  4. As vrea sa știu când o sa fie publicat volumul 4 în limba romana?As fi recunoscătoare dacă ați putea răspunde la întrebarea mea.
    Mulțumesc anticipat.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.