Ceea ce nu poate fi ascuns - Agnès Martin-Lugand - Editura Trei

Ceea ce nu poate fi ascuns – Agnès Martin-Lugand – Editura Trei – prezentare

Ceea ce nu poate fi ascuns
Autor: Agnès Martin-Lugand
Nr. de pagini: 368
Titlul original: Une évidence
Limba originală: franceză
Traducere de: Ela Negreanu
Anul apariţiei: 2019

   De la autoarea fenomenului international Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea

   Reine este o femeie de succes care, împreună cu cel mai bun prieten al său, Paul, are o agenție de comunicare. E foarte pasionată de munca ei şi duce o viață fericită alături de Noé, băiatul său de şaptesprezece ani, care se pregăteşte de bacalaureat.

  Într-o zi, prin intermediul unuia dintre clienții săi, Pacôme, de care se simte foarte atrasă, Reine îl reîntâlnește pe iubitul ei din tinerețe, Nicolas. E o revedere dulce-amară, căci Nicolas a părăsit-o atunci pentru o altă femeie, neştiind ce lasă în urmă.

   Dar unele lucruri nu pot fi ascunse la nesfârşit, iar adevărurile dureroase ies la iveală, bulversând viaţa lui Reine, care trebuie să-şi limpezească sentimentele şi să hotărască pe cine iubește cu adevărat.

  „Ceea ce nu poate fi ascuns este un roman emoţionant, care te face să meditezi asupra unor teme esenţiale: iubirea, despărţirea, iertarea.” – Paris Match

   „Talentul de povestitoare al lui Agnès Martin Lugand este incontestabil — cunoaște în profunzime lexicul complicat al iubirii.” – Le Figaro

    „Scrisul lui Agnès Martin-Lugand e o forță descătușată.” – Le Parisien

  După ce a profesat ca psiholog timp de șase ani, Agnès Martin-Lugand s-a dedicat scrisului, publicându-și primul roman, Oamenii fericiți citesc și beau cafea, în regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, în decembrie 2012. Remarcată rapid de bloggerii literari, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul în lumea editorială tradițională. Astfel, romanul său a cunoscut un succes uriaș, fiind tradus în mai multe limbi, iar drepturile de ecranizare au fost deja achiziționate de o casă de producție de la Hollywood.

  Cărțile lui Agnès Martin-Lugand s-au vândut în Franța și în lume în peste 3 milioane de exemplare și au fost traduse în 32 de limbi.

  La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut: Oamenii fericiți citesc și beau cafea, Viața e ușoară, nu-ți face griji, Îmi pare rău, sunt așteptată…, Fericirea îmi scapă printre degete, Încă aud muzica noastră în gând şi Lumina unui nou început.

Sursa: Editura Trei

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.