Cel mai dorit scoțian de Maya Banks – Colecția Iubiri de poveste...

Cel mai dorit scoțian de Maya Banks – Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Cel mai dorit scoțian de Maya Banks

Cel mai dorit scoțian, de Maya Banks – Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Cel mai dorit scoțian

Highlander Most Wanted

Maya Banks 

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Editura Alma/Litera

Seria Pasiuni scoțiene: The Montgomerys and Armstrongs Series: 1.Never Seduce a Scot – Subjugarea unui scoţian, 2. Highlander Most Wanted – Cel mai dorit scoțian, 3. Highland Ever After

Cel mai dorit scoțian de Maya Banks love books.

Sâmbătă – 29.02.2020 – Dorințe periculoase, de Sarah MacLean , la toate punctele de difuzare a presei.

   Volumul al doilea al seriei „Pasiuni scoțiene”, după SUBJUGAREA UNUI SCOȚIAN, apărut în luna septembrie. Colecţia Iubiri de poveste februarie 2020

  În cartea ,,Cel mai dorit scoțian,, o femeie nevoită de a trăi în umbră arată unui războinic din Highland adevăratul sens al iubirii.

  Genevieve McInnes este închisă în spatele zidurilor fortificate ale McHugh Keep, captivă a unui laird crud, care are o mare plăcere în ai distruge reputația pentru orice alt bărbat. Cu toate acestea, atunci când Bowen Montgomery ia cu asalt porțile într-o misiune de război între clanuri, Genevieve constată că spiritul ei este frânt, dar nu rupt. Totuși, calea ei către libertate rămâne incertă.

  În imposibilitatea de a suporta rușinea, de a se întoarce într-o familie care o crede moartă sau de a-i abandona pe ceilalți lasându-i la cheremul unui nou laird impunător, Genevieve optează pentru viața pașnică din mănăstire. Dar senzualitatea lui Bowen stârnește ceva adânc în ea, care tânjește să fie trezit de  mângâierea lui blândă – ceva cald, păcătos și ispititor.

  Bowen vrea să păstreze  capturile după asalt, dar se vede nepregătit pentru femeia singuratică și misterioasă care îi captează inima. El este fermecat de hotărârea ei acerbă, de frumusețea ei neobișnuită și de puterea liniștită. Dar îmbrățișarea ei inocentă va avea mai mult decât abilitateași puterea celei mai seducătoarei femei experimentate. El descoperă că pentru a o iubi pe Genevieve, înseamnă să-i dea înapoi libertatea care i-a fost furată – chiar dacă o să o pierdă pentru totdeauna.

„– Mă ții în brațe? ceru ea blând.

În loc să-i răspundă, el se aplecă, rostogolindu-se pe o parte lângă ea. O cuprinse în brațele lui și o trase strâns la piept. Îi mângâie părul și o sărută pe creștetul capului.
– Adevărul este că nu-mi doresc altceva.
Se îngropă și mai mult la pieptul lui, de parcă îi căuta căldura și alinarea pe care el le oferea. Se agăță de el, iar Bowen fu la fel de mulțumit să o țină strâns.

„Pentru o clipă, Genevieve uită că avea chipul distrus și că purta semnul lăcomiei și al poftei altui bărbat. Pentru că în ochii lui Bowen era o femeie frumoasă, atrăgătoare.
– Ai exact gustul dulce pe care mi l-am imaginat, zise el pe o voce răgușită și pasională.
– Este primul meu sărut adevărat, recunoscu ea.
Privirea lui se îmblânzi.
– Și ce părere ai despre primul tău sărut adevărat?
Nu o înțelesese greșit. Da, fusese sărutată, dar niciodată cu o
asemenea tandrețe sau cu respect. Îi venea să plângă după tot ce pierduse.
– A fost minunat. N-am trăit niciodată ceva asemănător, zise
ea onestă.”

„Se legănă înainte și înapoi, ținând-o în brațe în timp ce lacrimile ei îi udau pieptul. O sărută pe păr, pe tâmplă, apoi o îndepărtă suficient cât să-i sărute obrajii, nasul și buzele, încercând să o aline.
Își lipi înfometată buzele de ale lui, cu căldură și lacrimi sărate. Se agăță de gâtul lui, ținându-l cu înverșunare în vreme ce îi răspundea la sărut.
– Dacă nu voi fi niciodată cu alt bărbat, vreau ca tu să fii ultimul, șopti ea.”

„El îi prinse umerii și își coborî capul pentru a-i captura gura într-un sărut uluitor și aprins. În seara aceasta, era mai doritor. Nu mai era la fel de răbdător sau tandru ca în noaptea trecută. Era ca și cum își pierduse controlul și o dorea cu o disperare care îl învingea.
Entuziasmul îi curgea prin vene. Căldura îi invadă pielea în timp ce corpul ei răspundea.
– Te doresc, zise el răgușit. Dumnezeule, Genevieve, te doresc așa de mult! Ești ca un drog în sângele meu. O dependență de care nu doresc să scap vreodată.,,

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Foto Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #MayaBanks

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: