Subjugarea unui scoţian de Maya Banks

Subjugarea unui scoţian, de Maya Banks – Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Subjugarea unui scoţian

Never Seduce a Scot

Maya Banks

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Pasiuni scoțiene: The Montgomerys and Armstrongs Series: 1.Never Seduce a Scot – Subjugarea unui scoţian, 2. Highlander Most Wanted – Cel mai dorit scoțian, 3. Highland Ever After

   Subjugarea unui scoţian de Maya Banks seria „Pasiuni scoțiene”.

Sâmbătă – 12.10.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Primul volum al seriei „Pasiuni scoțiene”.

   Eveline, frumoasa fiică a căpeteniei clanului Armstrong, rămasă fără auz, devine soția căpeteniei clanului rival. Dar rivalitatea dintre clanuri amenință să le distrugă fericirea.

   Eveline Armstrong este iubită și protejată cu înverşunare de clanul ei puternic, dar străinii o consideră „atinsă”. Frumoasă, focoasă, cu o privire intensă, nu vorbește. Nimeni, nici măcar familia ei, nu știe că nu poate auzi. Mulțumită de viața ei în izolare, Eveline a învățat să citească pe buze și nu permite lumii exterioare să o vadă ca pe o persoană cu probleme. Dar este nevoită să accepte o căsătorie aranjată cu un bărbat dintr-un clan rival, Graeme Montgomery – nepregătită pentru încântările sau problemele care vor veni.

   Graeme Montgomery este un războinic cu o voce atât de adâncă și puternică, încât noua lui mireasă o poate auzi, și mâinile și sărutările atât de tandre și pricepute încât stârnește pasiunile ei cele mai adânci. Graeme este intrigat de misterioasa Eveline, ale cărui buze tăcute sunt ispititoare și ai cărei ochi strălucitori și inteligenți îi pot vedea în suflet. Pe măsură ce intimitatea se adâncește, el descoperă secretul ei. Dar când rivalitățile clanului și fapte întunecate o amenință pe soția pe care a început să o prețuiască, războinicul scoțian va muta cerul și pământul pentru a o salva pe femeia care i-a trezit inima la cântecul frumos al unei iubiri rare și magice.

„Îi plăcea să sărute. Majoritatea bărbaţilor nu aveau prea multă răbdare pentru asta. Oamenii lui glumeau că sărutul era o pierdere de timp și că era folositor doar pentru a curta fetele nedoritoare. Dar, dacă o fată voia, preferau să treacă direct la următorul pas.
Dar pentru Graeme sărutul era aproape la fel de intim ca actul intim. Nu era ceva ce trebuia grăbit sau făcut pentru a curta o fată mai reticentă. Era o exprimare a respectului.”

Braţele îi erau pline cu o fată dulce, blândă. A lui. Soţia lui. Una pentru care nu mai trebuia să se simtă vinovat că o dorea. Era la fel de capabilă ca el să înţeleagă căsătoria. Puteau avea o căsnicie normală dacă ea voia. Știa că el își dorea asta.
O sărută pe creștetul capului și rămase tăcut, pentru că ea nu l-ar fi auzit.
Ea se adânci cu încredere în îmbrăţișarea lui, și el îi inspiră parfumul, lăsându-l să zăbovească în nările lui în timp ce Eveline se ghemuia în braţele lui. Mai aveau multe de discutat, dar nu voia să pună capăt dulceţii îmbrăţișării.

„După ultimele zile, avusese nevoie disperată de ceea ce el îi oferise cu o seară înainte. Tandreţe. Iubire. Gesturile lui îi arătaseră, mai mult decât ar fi putut să o facă vorbele vreodată, că o preţuia. Că ea însemna ceva mai mult decât o soţie cu care fusese obligat să se însoare.
Poate că într-o zi… Oftă melancolică. Poate că într-o zi avea să îi câștige iubirea. Oh, să poată auzi acele cuvinte! Să le audă cu adevărat. Gândul acela o făcu să simtă o durere direct în inimă, care
aproape o copleși.”

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.