Seria Fetele din Fortune de Lorraine Heath-Colecția Iubiri de poveste

Seria Fetele din Fortune de Lorraine Heath – Colecția Iubiri de poveste

 Seria Fetele din Fortune – personaje îndrăznețe, priviri pasionale, momente de neuitat

Seria Fetele din Fortune – Lorraine Heath

 1. DOAMNA ȘI NELEGIUITUL – The Outlaw and the Lady – Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

DOAMNA ȘI NELEGIUITUL-The Outlaw and the Lady-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   Angela Bainbridge este conștientă că visul ei de a avea o nuntă ca-n povești cu bărbatul iubit nu se va transforma niciodată în realitate. Așa că atunci când este răpită și cade în mâinile faimosului nelegiuit Lee Raven, pe capul căruia se oferă o recompensă uriașă, nu este stăpânită de teamă, ci mai degrabă încearcă un sentiment de revoltă faţă de îndrăzneala acestuia… și o curiozitate greu de stăpânit.

  Ceva din purtarea acestui individ certat cu legea o contrariază pe Angela, trezindu-i, în același timp, dorințe necunoscute până atunci. Şi treptat, descoperă că, prin nelegiuirile pe care le comisese, Lee nu făcuse altceva decât să-și răzbune familia. Seria Fetele din Fortune – Lorraine Heath

  La rândul lui, Lee devine subjugat de frumusețea și de curajul Angelei, în ciuda infirmității ei, și începe să își dorească o altfel de viață decât cea de fugar. Dar este convins că, alături de el, Angela nu poate cunoaşte decât suferință. Ea este hotărâtă să-l facă să-i mărturisească toate secretele – dar cum o poate el lăsa să afle ce se ascunde în trecutul lui? Şi, mai ales, cum o poate lăsa să-i dăruiască astăzi inima ei, când el nu îi poate promite nici măcar ziua de mâine? Seria Fetele din Fortune – Lorraine Heath

 

2. CUM SĂ TE ÎNSORI CU O MOȘTENITOARE – To Marry an Heiress – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

CUM SĂ TE ÎNSORI CU O MOȘTENITOARE-To Marry an Heiress-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   Sperând să scape de ruină, Devon Sheridan, chipeșul conte de Huntingdon, este hotărât să își găsească o nevastă bogată, cu care să se însoare din interes, nu din dragoste – mai ales că primul mariaj l-a lăsat cu inima frântă. Domnișoara Georgina Pierce, fiica unui american înstărit, pare alegerea perfectă pentru scopul lui. Seria Fetele din Fortune – Lorraine Heath

   Dar firea pasională a inocentei sale soții îl ia prin surprindere și îl face să viseze la zilele – și mai ales la nopțile – pe care le vor petrece împreună… până când descoperă șocat că averea promisă a fost risipită de patima socrului său pentru jocurile de noroc. Deși soția lui neagă vehement că ar fi știut ceva despre acest lucru, Huntingdon se simte înșelat și profund dezamăgit.

   Pătimașa Georgina a fost ea însăși uluită când a acceptat să se mărite cu contele, un bărbat pe care abia îl cunoscuse, doar pentru a-i face pe plac tatălui ei. Frumosul aristocrat nu îi ascunde că pentru el totul este doar o afacere – îi oferă titlul de contesă în schimbul moștenirii ei.

   Dar din clipa în care valsează pentru prima dată în brațele lui, Georgina își dă seama că va putea să-i ofere și inima acestui lord bântuit de trecut… Mai întâi însă, trebuie să-l învețe, cu răbdare, că în viață există ceva mult mai important decât banii, poziția socială și respectarea regulilor înaltei societăți – și anume dragostea. Seria Fetele din Fortune – Lorraine Heath

3. GENTLEMANUL SEDUCĂTOR – Love With a Scandalous Lord – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

GENTLEMANUL SEDUCĂTOR-Love With a Scandalous Lord-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

  De când se știe, Lydia Westland a visat să ajungă la Londra și să participe la balurile strălucitoare și elegante organizate în înalta societate londoneză în timpul sezonului. Înarmată cu cărți care să o învețe bunele maniere și sperând să-și găsească un soț din rândul lorzilor englezi, Lydia sosește din America decisă să pună în practică toate cunoștințele acumulate până atunci.

  Însă primul nobil care îi iese în cale este chipeșul și fermecătorul Rhys Rhodes, marchizul de Blackhurst, care însă este oricum numai un gentleman potrivit pentru căsătorie, nu. Se zvonește că bărbatul are o reputație atât de pătată încât nici o lady care vrea să fie acceptată de lumea mondenă nu îl va lua de soț. Pentru Rhys, Lydia este tot ce a pierdut în viață – inocență, râset, bucuria de a trăi – și tot ce nu mai spera să recapete vreodată.

  Toate combinate cu un temperament aprins, care îl fac să își dea seama că, în sfârșit, sufletul-pereche a apărut în viața sa. Însă trecutul lui rușinos și un secret imposibil de dezvăluit îl impiedică să-și dea frâu liber sentimentelor. Dar Lydia este decisă să treacă dincolo de zidurile lui de apărare, pentru a cuceri inima acestui bărbat despre care toată lumea o avertizează că îi este interzis…

 “Lydia era o făptură minunată. În timpul sărutului, Rhys se abandonase complet simțurilor, plutind în oceanul ei de nevinovaţie. Gemetele și suspinele ei stârniseră scântei înlăuntrul său, ce luaseră rapid foc. Gemetele lui răsunaseră în noapte, în jurul lui, asemenea animalului în căutarea partenerei, hotărât să-și afirme cucerirea. Voia să o numească femeia lui: să-i fie stăpân pe inimă, pe trup, pe suflet.”

 

4. INVITAȚIE LA SEDUCȚIE – An Invitation to Seduction – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

INVITAȚIE LA SEDUCȚIE-An Invitation to Seduction-Colecţia Iubiri de poveste-Editura LiteraAlma

  Kitty Robertson, fiica nelegitimă a unei chelnerițe, a crescut într-o familie americană bogată și influentă care i-a oferit o educație excelentă și o poziție socială pe măsură. Așa că, pentru Kitty, să se afle într-un salon aristocratic afișând un comportament exemplar i se pare absolut firesc.

  Și la fel de firesc este să fie atrasă de perspectiva căsătoriei cu un aristocrat englez. Deși scăpătat, Nicholas Glenville, marchiz de Farthingham, este fermecător și amuzant, iar zestrea considerabilă a lui Kitty îi poate rezolva ușor problemele financiare. Totul pare să se îndrepte spre o căsnicie fericită; însă viața fermecătoarei tinere va fi bulversată de întâlnirea cu Richard Stanbury, duce de Weddington și vechi prieten de-al logodnicului ei. Seria Fetele din Fortune – Lorraine Heath

  Richard este extrem de chipeș… însă totodată și un crai bine-cunoscut. Fără nici o reținere, ducele se prezintă drept soțul ideal pentru tânăra americancă și face toate eforturile pentru a o determina să renunțe la Farthingham. Atracția fizică dintre ei este incredibilă, dar va reuși oare să învingă scrupulele lui Kitty? Ca să-și asigure succesul, ducele elaborează un plan nebunesc, a cărui punere în aplicare se va dovedi cea mai îndrăzneață, dar și cea mai periculoasă încercare din viața lui.

„Pe drumul spre casă, Kitty se uită la mâinile ei înmănușate, apoi pe fereastră, studie umbrele din trăsură – pe scurt, făcu tot ce îi stătea în putință pentru a evita să-l privească pe Weddington. Crezuse că fusese conștientă de prezența lui mai devreme, însă acum era de parcă i-ar fi pătruns sub piele. Era conștientă de fiecare dată când el se mișcă pe banchetă, de fiecare dată când ofta, oricât de slab, de fiecare mișcare a mâinilor sale și de intensitatea cu care o scruta.
    Se gândi să-l ia la rost pentru libertățile pe care și le îngăduise atunci când o atinsese, dar voia pur simplu să uite ceea ce se întâmplase. Deși i se părea imposibil să uite vreodată. Era ca și cum i-ar fi aruncat un laț în jurul gâtului, o frânghie de catifea care o trăgea spre el.
    Aceste sentimente erau în contradicție totală cu educația pe are o primise. Se străduise din răsputeri să îngroape cel mai mic indiciu al existenței lor, însă o mângâiere ușoară din partea lui fusese de ajuns ca să-i reaprindă dorințele interzise. Din păcate, îi lipseau mijloacele necesare pentru a stinge flăcările.
    Tânjea după îmbrățișarea liniștitoare a lui Farthingham, după un loc unde să se ascundă de senzațiile gândurile oribile care o chinuiau. Era pe marginea prăpastiei și se temea că fie cea mai mică atingere a lui Weddington avea să o catapulteze pe arena în care nu voia să pășească.
    – Nu ți-a plăcut la opera, domnișoară Robertson? o întreba el. 
    Speriată de vocea lui, se strădui să-și recapete controlul asupra propriilor emoții, nevrând să-i dea de înțeles cât o tulburase mai devreme.
    – Mi-a plăcut foarte mult, Excelență, mulțumesc.
    – Anne și cu mine venim la spectacole destul de des. Ești bine-venită să ni te alături oricând dorești.”

Daughters of Fortune Series

Seria Fetele din Fortune de Lorraine Heath-Colectia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

Colecţia Iubiri de poveste

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursă imagine: Cărți Romantice

Seria Fetele din Fortune – Lorraine Heath

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.