O lady necruțătoare de Scarlett Scott - Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2021

O lady necruțătoare, de Scarlett Scott – Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2021

O lady necruțătoare

Scarlett Scott

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2021

Editura Alma/Litera

  O lady necruțătoare de Scarlett Scott love books

Luni – 25.01.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

  Lady Calliope Manning este hotărâtă să îl pedepsească aspru pe bărbatul care este responsabil pentru moartea dragului ei frate.

  Când află zvonurile că depravatul conte de Sinclair are nevoie de o soție bogată care să îl salveze din situația financiară delicată în care a ajuns, Callie găsește modalitatea perfectă de a-i aduce sfârșitul dușmanului ei.
  Justin „Sin“ Vaughn, conte de Sinclair, este obligat să se căsătorească grabnic cu o moștenitoare. Însă publicarea neașteptată și anonimă a unei serii de povești desfrânate despre care se zvonește că ar fi fost scrisă de el îi spulberă orice șansă la căsătoria atât de necesară.
  Cum toți cei din înalta societate sunt acum convinși că este un criminal, iar renumele pe care și l-a făcut nu îi este deloc de ajutor, lui nu-i rămâne decât să descopere adevăratul autor al acelei serii păcătoase și să se răzbune.
  Callie nu și-a imaginat vreodată că Lord Sinclair va descoperi că ea a scris Confesiunile unui conte păcătos. Sau că o va răpi și că se va răzbuna făcând-o să îi devină soție. Și categoric nu s-a așteptat să descopere în el un bărbat așa irezistibil…
Sin este pe punctul de a-i da frumoasei și perfidei Lady Callie o lecție despre cruzime ‒ cu sărutări arzătoare și atingeri chinuitor de îndrăznețe.
  Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY NECRUȚĂTOARE de Scarlett Scott, primul volum al seriei „Doamnele celebre ale Londrei“. Luni, 25 ianuarie, la chioșcurile din toată țara!

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.