La Editura Trei a aparut cartea „Clipa” de Douglas Kennedy.

Scurta descriere:

„Intr-un oras divizat, un barbat descopera ca iubirea iti poate schimba viata pentru totdeauna.

Thomas Nesbitt este scriitor, un barbat de varsta mijlocie, proaspat divortat, care traieste o viata foarte retrasa in statul Maine. Solitudinea ii este intrerupta, intr-o dimineata de iarna, de sosirea unui pachet din Germania. Numele expeditorului il bulverseaza complet: este cel al femeii cu care a avut o pasionala poveste de dragoste cu 36 de ani in urma, in Berlinul divizat si bantuit de umbrele Razboiului Rece.
Refuzand initial sa afle continutul pachetului, Thomas este fortat in cele din urma sa se confrunte cu un trecut despre care nu a discutat cu nimeni vreodata.

Retraieşte acele cateva luni petrecute la Berlin, in timpul carora a descoperit, pentru prima si singura data in viata, puterea deplina, extraordinara a iubirii adevarate.  ”

O poveste de dragoste de o intensa forta emotionala, desfasurata pe un fundal istoric tulburator, Clipa exploreaza motivele pentru care ne indragostim si modul cum o facem, dar si felul in care proiectam, asupra persoanei iubite, ceea ce sufletul nostru cauta cu disperare.

„Kennedy este maestrul povestilor de dragoste cu rasturnari de situatie dintre cele mai neasteptate. Un roman pur si simplu senzational.” – The Times

„Kennedy surprinde Clipa dragostei la prima vedere.” – Vanity Fair

„Tristetea care invaluie acest roman il face sa fie mai mult decat o recreare autentica a unor vremuri tulburi. Ridicand o serie de probleme etice, Kennedy se intreaba in ce masura suntem captivii istoriei.” – The Independent

Romanele de larga respiratie, care sa acopere mai multe decenii si care sa cuprinda drame profunde sau conflicte politice majore — pe scurt, care sa debordeze de viata si de adevaruri dureroase — sunt un lucru rar in ziua de azi. Asadar, sa ne bucuram ca-l avem pe Douglas Kennedy.” – Daily Mirror

Douglas Kennedy s-a nascut in Manhattan în 1955, dar a calatorit enorm, locuind mai mulţi ani în Australia, apoi in Irlanda.

Romanele sale au fost traduse în peste 22 de limbi, inregistrand un succes urias de piata si bucurandu-se deopotriva de aprecierea masiva a criticii. In 2006, lui Douglas Kennedy i s-a decernat distinctia de Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor, iar in 2009 a primit Grand Prix du Figaro, acordat de cotidianul Le Figaro.
La Editura Trei, de acelasi autor, au aparut: Farmecul discret al vietii conjugale, Jocurile destinului, Nu pleca…, O relatie speciala, Tentatia.

Detalii suplimentare gasiti aici.

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.