„Strategia Bancroft” de Robert Ludlum – Editura Lider

„Strategia Bancroft” de Robert Ludlum – Editura Lider

La Editura Lider a aparut cartea Strategia Bancroft deRobert Ludlum  la data de 06.02.2014.

Scurta descriere :

„Todd Belknap, membru junior al unei ramuri ultra-secrete a Departamentului de stat al SUA, cunoscuta sub numele de Operatiuni Consulare, este abandonat de agentie dupa ce o misiune merge prost, iar colegul si prietenul sau cel mai bun este rapit in Liban de o banda de arabi. Cand guvernul refuza sa-l ajute, Todd decide sa rezolve singur situaţia.

Intre timp, analista Andrea Bancroft primeste un telefon neasteptat – un verisor ciudat i-a lasat o uriasa mostenire. Dar o va primi cu o conditie: trebuie sa accepte sa faca parte din Consiliul Fundaţiei Bancroft, o organizatie caritabila condusa de patriarhul familiei, Paul Bancroft. Cum nu s-a intalnit niciodata cu aceasta parte a familiei ei, Andrea este intrigata. Si cu cat se implica mai mult, constata ca fundatia, care se presupune ca ar fi trebuit sa faca fapte bune, nu este in realitate chiar atat de caritabila. Oare cat de mult este implicata in „Genesis” – un grup misterios care lucreaza pentru destabilizarea balantei geo-politice cu riscul pierderii a milioane de vieti?

Pe masura ce evenimentele se precipita, Todd si Andrea trebuie sa formeze o alianta, chiar daca nu le este prea usor, daca vor sa descopere adevarul din spatele „Genesis” – pana nu e prea tarziu… ”

Detalii suplimentare gasiti aici

 

15 COMMENTS

  1. Sunt carti bune, scrise de un autor bun, numai sa iti placa stilul. Am citit cateva din cartile lui, nu toate. Deocamdata ma abtin, dar nu spun -nu.

  2. Eu nu am citit nimic de autor, nu m-a atras, dar daca voi spuneti ca merita, poate voi incerca si eu sa citesc ceva scris de el.

  3. Robert Ludlum scrie mai bine decat Sidney Sheldon.Operele lui Ludlum este in genul thriller cu mult mister bazat pe conspiratii si contraspionaj.Multe carti sunt adaptate in filme de succes.Chiar si dupa moartea sa o multime de autori scriu sub licenta,cea mai eloventa este saga ” Jason Bourne” care contine 11 volume.Oricum ma bucur ca a aparut o noua carte,incet,incet cititorii genului vor a vea in biblioteca opere complete.

      • romantic in cartile Ludlum nu prea gasesti,abia daca ai un miligram de iubire in ele.Acolo vei avea palpitati intense,adrenalina la cote maxime si sa urmaresti fiecare miscare suspecta.Mai bine ramai la cucerit scotieni decat sa incerci sa scapi de cei care vor sa te hacuiasca.Dixit!

  4. Nicol, in cartile pe care le-am citi eu scrise de Laudlum, nu am descoperit romantism. Acolo cam trebuie sa-ti pui minte la lucru, sa descoperi. sa cercetezi, suspansul in unele cazuri te omoara. Asa ca romantism mie nu mi-sa parut ca ar avea. Dar din curiozitate ar trebui sa citesti macar o carte, poate te prinde. 🙂 Si eu tot din curiozitate am inceput.

    • Sa sti Iasmy ca as incerca o carte de acest autor cine stie?Eu am citit si din colectia,,Comando”si din colectia ,,WARR”ASA CA CINE STIE?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.