Sabia scoțiană de May McGoldrick - Colecția Iubiri de poveste februarie

Sabia scoțiană, de May McGoldrick – Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

Sabia scoțiană

May McGoldrick

Colecția Iubiri de poveste februarie 2021

Editura Alma/Litera

Sabia scoțiană de May McGoldrick love books.

Luni – 01.02.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

   După ce soldații britanici îi ucid tatăl, Morrigan Drummond fuge din Edinburgh și ajunge în Highland, sub protecția unui clan de războinici. Aici, înflăcărata Morrigan se antrenează alături de bărbații de la castelul Dalmigavie, jurând să se răzbune pe Sir Rupert Burney, ucigașul părintelui ei. Însă o întâlnire întâmplătoare cu un avocat chipeș, aflat de aceeași parte a baricadei în lupta contra britanicilor, trezește în inima ei dorința de a simți mai mult decât satisfacția răzbunării. Iar când acesta vine să locuiască la castel, Morrigan își dă seama că destinul nu i l-a scos întâmplător în cale.
  Aidan Grant este hotărât să elibereze doi bărbați nevinovați, băgați în închisoare de Sir Rupert Burney, dar pentru asta are nevoie de dovezi solide. Fascinat și atras de frumoasa tânără care luptă alături de războinicii de la castel, își dă seama și că Morrigan este singura care îl poate ajuta să câștige procesul împotriva lui Sir Rupert Burney. Dar se pare că trecutul o împiedică pe Morrigan să-și deschidă inima și chiar o determină să refuze cererea în căsătorie a lui Aidan, singurul bărbat care a reușit să-i arate ce este dragostea. Oare timpul și depărtarea pot vindeca rănile trecutului pentru a-i lăsa să-și trăiască iubirea?
  Veți citi întreaga poveste în romanul SABIA SCOȚIANĂ, de May McGoldrick, ultimul volum al seriei Scoțieni regali. De luni, 1 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.