Lista cărţilor ce vor apărea în luna septembrie în colecţia Cărţi Romantice.

Colectia Carti Romantice septembrie 2016

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2016-Libertatea pentru femei

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1.Miresele MacGregor, de Nora Roberts – 2.09.2016 

Șeful clanului MacGregor este bogat, puternic și foarte hotărât să-și vadă nepoatele măritate cât mai curând, chiar dacă pentru ele nu contează altceva decât cariera. Bătrânul a ales deja trei candidați potriviți. Rămâne de văzut dacă își poate pune în aplicare planurile.

2. Din toată inima, de Mary Balogh – 9.09.2016 

Când erau copii, Geraint Penderyn și Marged Evans erau cei mai buni prieteni. Dar viața i-a schimbat și i-a înstrăinat. Marged ajunge să îl urască de moarte pe fostul ei amic, fiind convinsă că a fost implicat în moartea soțului ei. O poveste cu parfum istoric, cu multe aventuri și pericole, dar și cu o pasiune răvășitoare.

3. De cealaltă parte a miezului nopții, de Sidney Sheldon – 16.09.2016 

Bestseller internațional și sursa unuia dintre cele mai bune filme inspirate de romanele lui Sheldon, cartea urmărește viața unei tinere americane destul de naive, care pică în capcana unui afemeiat și a unor persoane dornice de răzbunare.

4. Dragostea nu are reguli, de Amanda Quick – 23.09.2016 

Grace Elland trebuie să se lupte cu demonii trecutului și să își refacă viața, dar află cu disperare că cineva a țesut un plan diabolic să o distrugă și pe ea, și tot ce e în jurul ei.

5. Trandafirul sălbatic, de Susan Elizabeth Phillips –30.09.2016 

Războiul dintre cele două Americi s-a terminat, dar pentru Kit Weston el continuă. Deghizată în bărbat, Kit călătorește la New York să îl elimine pe Baron Cain, bărbatul care stă în calea fericirii ei. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată și Kit își dă seama că nu e prea ușor să îl dea la o parte pe Baron, așa cum credea.

Sursa text:  Libertatea pentru Femei

Sursa foto: Pinterest

8 COMMENTS

  1. Mamă, mamăăă. Cartea lui Sidney Sheldon trebuie sa o cumpar neaparat. Titlul este atragator, iar subiectul cred ca este si mai si. 🙂

  2. Prima o iau. Le am pe toate aparute pana acum si sunt curioasa ce va fi in continuare. La celelalte spun pas 🙂

  3. „De cealalta parte a miezul noptii” o vreeeaau! <3 Desigur, le dau si celorlalte o sansa. :)))

  4. Quick, Roberts, Balogh – le iau! Cartea de Shildon am citit-o cu ani in urma. Sunt curioasa in privinta acelei autoare Phillips…Sper sa scrie bine locco_smiley_15

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.