Din toata inima de Mary Balogh-Colecţia Cărţi Romantice-09.09.2016

09.06.2016 apare cartea Din toata inima de Mary Balogh în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la toate chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

    Când erau copii, Geraint Penderyn și Marged Evans erau cei mai buni prieteni. Dar anii au trecut, și Geraint, considerat odinioară fiul bastard al con­telui de Wyvern, este acum stăpânul domeniului. După zece ani de absență, se întoarce acasă, și găsește lucrurile mult schimbate în rău. Marged îl urăște, învinuindu-­l de moartea soțului ei, în timp ce foarte mulți din­tre fermierii arendași pe pământurile lui trăiesc în mizerie. În copilărie cunoscuse și el foamea și lipsurile, crescând în mijlocul sătenilor, dar acum, devenit conte, este primit cu ostili­tate și resentimente.
Pentru a­-și împăca oamenii – și pentru a o recuceri pe Marged –, Geraint începe să joace rolul „Rebeccăi“, unul dintre conducătorii mascați ai răzmerițelor purtate în anul 1842. Curând, Marged li se alătură adepților „Rebeccăi“ și, așa cum era de așteptat, se îndrăgostește de bărbatul din spatele măștii.
Într-­o lume ideală, dragostea lor ar fi fost minunată. Dar acum amândoi știu că trebuie să lupte pentru a fi împreună, căci nu pot iubi decât într­-un singur fel – cu sinceritate, pasional, din toată inima.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

10 COMMENTS

  1. Eu voi spune pas. Nu prea ma atrage subiectul dar vreau sa cumpar si alte carti „prioritare” 😉

  2. Fetelor, cartea aceasta face parte dintr-o serie, sau este individuala? Oricum, am cumparat-o, dar vreau doar sa stiu 😉

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.