De cealaltă parte a miezului nopţii de Sidney Sheldon-Colecţia Cărţi Romantice

  16.09.2016 apare cartea De cealaltă parte a miezului nopţii, de Sidney Sheldon, în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

      Cu puțin înainte de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, frumoasa Noelle Page pleacă din Marsilia la Paris.
Dezamăgită în dragoste, într-o lume condusă de bărbați, ea ajunge să își folosească puterea de seducție cu unicul scop de a se răzbuna pe singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat, Larry Douglas, tânărul aviator american care a abandonat-o.
Dar ce se va întâmpla când reușește în final să ajungă din nou față în față cu el – va avea oare forța să învingă dragostea și pasiunea pe care le-a simțit odinioară?
Însă Noelle a devenit amanta magnatului grec Constantin Demiris, unul dintre cei mai puternici și mai bogați oameni din lume, un om care nu uită și nu iartă nici cea mai mică ofensă care i-a fost adusă vreodată. Corupt până în măduva oaselor, Demiris consideră că are dreptul să împartă dreptatea în felul propriu – iar Noelle riscă să fie distrusă cu totul.
Singura victimă nevinovată este tânăra și inocenta Catherine Alexander, soția lui Larry Douglas, care devine un pion sacrificat în jocul lipsit de scrupule al răzbunării și al trădării care se dezlănțuie.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

9 COMMENTS

  1. Desi am cam ramas in urma cu cititul, abia astept sa imi cumpar si cartea aceasta. Ador cartile aparute in colectia „Carti romantice”.

  2. Sunt curioasa ce se va intampla cu cele doua personaje si daca Noelle va reusi sa-si duca razbunarea pana la capat.

  3. Nu stiu de ce dar mie nu mi-a placut Sidney S. Am citit acum multi ani vreo 2 carti si m-am plictisit iar de atunci zic pas. Mai am vreo doua necitite in bibliuoteca si tot le ocolesc. Poate ar trebui sa ii mai dau o sansa 🙂

  4. O carte foarte bună din punctul meu de vedere. Plină se suspans si personaje complexe. O recomand!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.